Arda Turan Hakkında Kumar İddiası! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Arda Turan Hakkında Kumar İddiası!


kumda-arda-turan-sov-42874.jpg

Türkiye A Milli Takımı’nı olaylı bir şekilde bırakan Barcelona futbolcusu Arda Turan’ın kumar problemi olduğu ve bu yüzden bunalıma girdiği iddia edildi. Katalan Radyosu Alacarta’dan Xavi Campos’un haberine göre Arda Turan kumar masasında büyük bir mebla kaybederek ciddi olarak ekonomik probleme düştü.

BARCELONA MACERASI BİTİYOR MU?

Teknik direktör Luis Enrique’nin gidişi ile geleceği belirsizleşen 30 yaşındaki futbolcunun Barcelona’dan ayrılacağı İspanyol basınında daha yüksek seslerle anılmaya başladı.

Son olarak Billa Meşe ile yaşadığı uçak kriz sonrasında milli takımı bırakma kararı alan yıldız oyuncu ile ilgili gelişmeler önümüzdeki günlerde daha da netleşecek.

SKOR / DIŞ HABERLER
 
Ardayı bitirmek içim yurt dışı basınına acılmış bi telefon sonucu yapılan 1 haber bu gücü hepimiz biliyoruz


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
AKP'den milletvekili olur parasız kalırsa bir şey olmaz.

Rıdvan dayısı da destek çıkar en kötü TFF'de fln görev verirler teşkilat yıllardır aynı, birbirlerini korurlar.
 
Seneye 4 milyon euro maaşla bizde nasıl olsa evladımız sabri de gitti ordan kalan 1.6 milyonun uzerine podolskinin parayı kattık mı arda h.o.
 
Katalan radyosunda yayın yapan gazeteci Xavi Campos, Arda Turan'ın gittiği bir kumarhane de iki lüks araba parasını kaybettiğini ve bu nedenle de açıdan krize girdiğini iddia etti.Habere göre; Arda, sezon içinde bir kumarhanede kumar oynadı ve önemli bir miktar kaybetti.Bu parayı kazanabilmek için yeniden oynadı ve tekrar hüsran yaşadı.30 yaşındaki oyuncu, iki lüks araba parasını kumarhanede bıraktı.


Arda Turan hakkında daha önce de böyle dedikodular ortaya atılmış, menajeri Ahmet Bulut bunları yalanlamıştı.
 
Üst Alt