Haber - Beşiktaş'ta Derin Yapılanma: Gelecek Sezon 19 İsimle Yollar Ayrılacak | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Haber Beşiktaş'ta Derin Yapılanma: Gelecek Sezon 19 İsimle Yollar Ayrılacak


AW086810_01-e1701191862760.jpg


Akşam Gazetesi'nin haberine göre; siyah beyazlılar gelecek sezonda 7 yerli ve 12 yabancı futbolcusuyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Sözleşmesi sona erecek olan yerli oyunculardan Cenk Tosun ve Salih Uçan ile yola devam edilmesi düşünülmüyor. Tosun ve Uçan'ın yanı sıra Onur Bulut, Tayfur Bingöl, Umut Meraş, Emrecan Uzunhan ve Utku Yuvakuran da gözden çıkarılan isimler arasında yer aldı.

Yabancı futbolculardan ise Worrall, Ghezzal, Monteiro, Hasic, Rosier, Onana, Rebic, Amartey, Muleka, Aboubakar, Chamberlain ve Hadziahmetovic için gelen teklifler öncelikle olarak değerlendirilecek. Yönetim, bu oyunculardan değerine yakın teklif alanlarla yollarını en kısa sürece ayıracak.

Sene sonu 19 futbolcusuyla yolları ayırmayı planlayan Beşiktaş'ın, yeni sezon için derin bir yapılanmaya gitmesi bekleniyor.
 
sag tiklayip yolla deyince gidecek oyuncular zaten
fenerin verdigi sponsporluk parasini 3 gunde hic ettiniz uefa'da saglam ffp cezasi bekliyorum
 
Transfer komitesi kurduk diye açıklama yapmış Bjk komedi gibi. Transfer komitesinin içinde Scout, TD hiç biri yok tamamen yöneticilerden oluşuyor transfer komiteleri. Açıklama sebepleri bakın iş yapıyoruz demek herhalde.
 
Hangi para ile bunu gerceklestirecek? Alt yapidan bol bol oyuncu gelecekse bilemem yoksa okadar oyuncu gönder yerini doldur ciddi maliyet gerektirir
 
Üst Alt