Bizi Ne Transfer Ne Yeni Teknik Direktör Kurtarır | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Bizi Ne Transfer Ne Yeni Teknik Direktör Kurtarır


Transfer nöbetine yazmıştım ama boşa gitmesin bu kadar post bari. Buraya atayım.

Tudor'dan çok umutluydum. Takımla ilgili tespitleri çok yerinde ama pratikte sorunları çözemiyor. Öte yandan, oyunu okuma becerisi normal bir taraftardan bile kötü maalesef.

Geçen seneden beri hiçbir değişiklik yok takımda. Ne taktik, ne fizik olarak hiçbir şey kazandırmamış takıma. Bu kadar antrenman yaptırmış ama bi bok yok ortada.

Toplam değeri Maicon kadar olan köy takımına karşı tek bir pozisyon üretememenin hiçbir mazereti olamaz. Yok takım kötü, yok hazır değiliz vs.

Geçen sene zaten şampiyonluk kaybedildiği için yaptığı saçma sapan değişiklikleri kendince bir şeyler deniyor diye hoş gördük.
Ama bu maçta gördük ki kapasitesi bu kadarmış.

Sinan nasıl 85 dakika sahada kalır abi? Bunun nasıl bir açıklaması olabilir? Resmen maçın tamamında 10 kişi oynadık. Ayağına top değmedi adamın.

Carole... Bu beyinsiz yetenek fukarası nasıl 90 dakika oynar. Kör müsün nesin ya? Bu nasıl bir rezalet? Çıldırmamak elde değil!
Gözlerim kanadı, uykum geldi resmen. 90 dakika boyunca aynı yerde, aynı hareketleri yapıp durdu. Hiçbir etkinlik olmadı o kanatta.
Garry R.'le hiçbir verkaç vs yapamadı. Alıyor, yarım saat ayağında topu tutuyor, sonra saçma sapan bir yere atıyor.
Yetmedi, adamlar 3 kere geldi 2 kere bu gerizekalının kanadından gol yedik.
Gomis ön direkte, beyinsiz herif ısrarla arka direğe orta açıyor. Orada 1 Allah'ın kulu yok. Herif kafasını kaldırmıyor bile kim nerde diye.

Gomis... Tudor, maçın tek futbolcu diyebileceğin adamını çıkardı. Ulan sana gol lazım değil mi. Artık belli ki bir oyun şablonun yok maçta. Ne oynadığın belli değil. Rakip de gelemiyor zaten. Alırım Eren'i de oyuna, Gomis'le çift forvete dönerim.

87. dakikada Emrah'ın girmesi nedir abi? Maç bitti lan bitti. Dalga mı geçiyorsun? Sinan dediğin adamın ilk yarıyı tamamlamaması lazımdı. Oyuna girdiği son 5-6 dakikada Sinan'dan daha fazla topla buluştu.

Adamın maçta aklına oyuncu değiştirmek gelmiyor. Bu da yetmiyormuş gibi; yaptığı oyuncu değişiklikleri tam çıldırmalık, katil olmalık.

Daha kötüsünü söyleyeyim size:
Evet, Tudor GS'ın hocası olabilecek kalibrede biri değil. Tek maçtan adam yenir mi demeyin; yanlışta ısrar etmenin manası yok. Şu ana kadar oyun anlamında hiçbir ışık göremedik, göremeyeceğiz de büyük ihtimalle. Eyvallah.

Ama bu takımın asıl sorunu Tudor değil. Bu oyuncu grubu Lucescu'yu bile yer. Bazıları şu anda parmağında oynatıyor bu kulübü. Baştan aşağıya bu kadronun revize edilmesi lazım. Öyle 4-5 transfer de bizi kurtarmaz.

İyi hocadır, kötü hocadır orası ayrı konu ama; takımda futbolculara dayalı sistem var tespiti cidden çok büyük bir sorun. Öyle kolay da halledileceğe benzemiyor. Resmen takım ele geçirilmiş ve birileri tarafından sabote ediliyor.

Tudor'un gitmesi de çözüm olmayacak. Bu açık net.

Bu çapsız, şerefsiz, hain, yalancı yönetim gitmediği sürece bi bok olmaz bizden.

Güldük, eğlendik, transferlerle gaza geldik ama uyanmanın vakti geldi maalesef. Bu takımın transferlerle düzeleceğine inanmak aşırı iyimserlik bence...
 
Son düzenleme:
tudor çöp oğlu çöp. maç içinde değişiklik yapamıyor. maçı okuyamıyor. bize manciniden beri maçı okuyan bir tane hoca gelmedi zaten ama tudor hamzadan bile kötü bu konuda. hamza, bari maçtan önce kafasındaki plan yapıyordu. onu uyguluyordu.
 
tudor çöp oğlu çöp. maç içinde değişiklik yapamıyor. maçı okuyamıyor. bize manciniden beri maçı okuyan bir tane hoca gelmedi zaten ama tudor hamzadan bile kötü bu konuda. hamza, bari maçtan önce kafasındaki plan yapıyordu. onu uyguluyordu.

Bunu söyleyeceğim kırk yıl aklıma gelmezdi ama, maalesef Hanzo > Tudor.

İşin kötü tarafı, hiç kimse bu yönetimle başarılı olamaz...
 
keske su herif için burda gösterilen çaba yılmaz vural falan için gösterilseydi. sosyal medyadan ve gsc forumdan hoca atandı resmen
 
Üst Alt