Boluspor Başkanı, 2010'da Gözaltına Alınmış! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Boluspor Başkanı, 2010'da Gözaltına Alınmış!


Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Ankara Sincan Savcısı'nın talimatı doğrultusunda, Anakara Emniyet Müdürlüğü'nden gelen ekipler tarafından gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden görevlendirilen ekipler, bu sabah saat 06,30 da Dağkent'teki evine gelerek Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı’yı gözaltına aldılar. Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındıktan sonra, aynı ekipler tarafından Çarıkçı’nın evinde, iş yerinde ve Boluspor Kulübü’nde aramalar yapıldı. Bilgisayarlarına el konuldu.

Necip Çarıkçı’nın ifadesi alınmak üzere birazdan Ankara'ya götürüleceği belirtildi.

Necip Çarıkçı'nın gözaltına alınmasıyla ilgili edinilen ilk bilgilere göre, Daha önce Sincan Savcılığı'nın yürüttüğü bir soruşturma kapsamında 30 Mart’ta gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine konulan, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan'la ilgili olarak yapılan telefon dinleme kayıtlarından elde edilen bilgiler ışığında, Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı'nın da gözaltına alınmış olabileceği, yeni gözaltılarında olabileceği ifade ediliyor.

Başkan Çarıkçı'da gözaltına alındı
 
Üst Alt