Bruma'nın Dengesini İngilizler Bozdu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Bruma'nın Dengesini İngilizler Bozdu!


bruma-isyani-8991384.Jpeg

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre Fenerbahçe derbisinde Tottenham'ın Bruma'yı izlemeye gelmesi, yıldız oyuncunun kendini gösterebilmek için bireysel oynamasına neden oldu. Tudor da bu yüzden genç oyuncusunu kenara aldı.


Fenerbahçe maçında teknik direktör Igor Tudor’un tercihleri çok tartışılırken oyuna müdahalelerinde hata yaptığı iddiaları da arttı… Kritik nokta Bruma’nın oyundan alınmasıydı. Taraftar gole en yakın oyuncularının oyundan alınmasına önce ıslıklarla ardından da “Bruma” diye bağırarak tepkisini gösterirken Tudor’un hamlesinin nedeni ise sonradan ortaya çıktı.

ŞAHSİ OYNADI, PAS VERMEDİ

Portekizli oyuncuyu izlemek üzere bir İngiliz kulübünün yetkililerinin Arena’da olması Bruma’nın da oyun karakterini bozdu. Tottenham’ın Bruma’yı izlediği iddia edilirken Bruma ise birkaç kez pas vermesi gereken yerde kendini göstermek için şahsi davranınca kendi sonunu hazırladı.

Oyuncusunun bu hatalarına daha fazla tahammül edemeyen Tudor, Portekizli oyuncuyu sonunda kenara almak zorunda kaldı.

Vatan


PORTAL HABERİ
 
Şahsi otnamış kendini göstermeye çalışmış...

1. Sen bile Galatasaray'a hoca olunca saçma sapan taktikler, kadroalr deneyip kendini göstermeye çalışıyorsan gencecik çocuk da pekala bunu yapabilir

2. O dakikaya kadar topu ceza alanına indirmeyi becerebilen öyle ya da böyle tek adamdı.

3. Yasin ne yaptı maç boyunca?
 
Sezon sonu satilmali bunun para göz menajeri rahst durmaz bir sezon daha oynatip imza parasi aliriz hesabina girmistir

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Şahsi oynadı diye kenara adam alıyorsan, Garry' i malum pozisyondan sonra, kaçıncı dakikada oyuna soktuğuna bakmadan, tekme tokat yanına alman lazımdı.


Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt