Dinamo Zagreb Takip Başlığı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dinamo Zagreb Takip Başlığı


Dinamo-Zagreb.jpg


Yönetim kalitelerinin okullarda örnek olarak anlatılması gereken futbol kulübü.

Yaş ortalaması şu an için 25,8 ancak çok potansiyelli oyuncuları var.

Son 4 yılda oyuncu satışlarından kazandıkları para 120 milyon euro ve sadece 20 milyon euroluk transfer yapmışlar. En yüksek satışları Marko Pjaca - 23 milyon euro, Modric - 23 milyon euro, Marko Rog - 13.5 milyon euro, Filip Benkovic - 14,5 milyon euro ve Kovacic - 11 milyon euro.. Brozovic, Ante Coric, Borna Sosa, Junior Fernandes, Vida, Jedvaj, Brekalo, Badelj vs. de bu Dinamo'dan çıkma. Hatta ünlü Hırvat oyuncuların hepsi buradan çıkma diyebiliriz.

Hali hazırdaki kadrolarında Dani Olmo, Lovro Majer, Bruno Petkovic, Komnen Andric, Amer Gojak ve büyük potansiyel olduğu iddia edilen 18 yaşındaki Antonio Marin var, henüz izlemek kısmet olmasa da. Zamanında sorun yaşadığımız Hajrovic de onlarda.

Geçen yıl Uefa Avrupa Ligi'nde gruplarını açık ara lider tamamlayıp, son 16'da wonderkid topluluğu Benfica'ya uzatmalarda elenmişlerdi, ligi de yaklaşık 25 puan farkla şampiyon tamamlayıp bu sefer Şampiyonlar ligine kalmaya çalışıyorlar, bu kadar parayı napıyorlar bilmiyorum tabii ama kadroları hala oldukça potansiyelli.

Geçen yıl özellikle Fener maçlarında nasıl top oynadıklarını izleyen hatırlıyordur, bu tempolarına devam ederlerse seviyelerine göre büyük işler başarabilirler.

Bu arada statları 35 bin kişilik, maaş bütçelerinin ise maksimum 30 milyon euro olduğunu düşünüyorum ki muhtemelen 20 bandındadır.
 
Bu sene yaptıkları satış Olmo'nun bonuslarını da sayarsak 40 milyon euro bandında.

Transfere ise sadece 7 milyon euro harcamışlar.

Ellerinde Livakovic, Gojak, Marin, Petkovic, Orsic, Ivanusec, Gvardiol gibi assetler de var. Bu adamların bonservisleri 100 milyon euroyu bulacaktır doğru zamanda satılırlarsa.
 
Üst Alt