Dursun Özbek | Başkan - Sayfa 113 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Devre arası BB bahanesiyle takıma bek aldırmadın, seçim öncesi BB'den çıkıyoruz dedin. Şimdi Florya'dan gelecek parayla diye tutturdun, senin seçilmeni sağlayan Erden Timur'u kaçırdın. Peşkeşini çekip kulübün içine edip tekrar arazi olacaksın.

İlk defa rakipler ile makası bu kadar açmak için fırsat ayağımıza geldi, gidip 2 yıllık planlamayı ve yükselişi elinizin tersiyle itme peşindesiniz.
 
Ciddi ciddi kerameti kendinde sanıyor bu herif. Bu taraftar o kerameti alır senin bir tarafına monte eder hiç merak etme!
 
Kendisi mevcut iktidarın değirmenine su taşıyan birisi bu açık ve net görülüyor. Florya projesinde çok büyük rant mevcut bunu bırakmak istemiycektir. Asla bize yakışan bir başkan değil hele hele Erden bey görevini bırakırsa başkan seçileceği bile meçhul. Yanaklarını okşatan birisi bu camiaya başkan olamaz olmamalı


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Son seçimde hatırladığım kadarıyla son sandıklarda yani genç üyeler sayesinde kazanmıştı. Şimdi hem ilk sandıklarda hemde genç üyelerden pek oy alamaz gibi tabi erden timur tamamen ayrılırsa. Seçimden önce erdem timur sportif aş de devam ederse yine kazanır.
 
Üst Alt