Eren Derdiyok: "Ne kadar güzel bir zemin olursa o kadar rahat hareket ediyoruz" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Eren Derdiyok: "Ne kadar güzel bir zemin olursa o kadar rahat hareket ediyoruz"


390e04b0dd0a4308a8723bace2b059f7.jpeg

Sakatlığı nedeniyle İsviçre Milli Takımı kadrosunda yer almayan ve İstanbul'da kalan Eren Derdiyok, Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri Töreni'nin davetlisiydi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Eren Derdiyok'un gündeme dair sorulan sorulara verdiği yanıtlar şöyleydi:


"Milli takım arası çok iyi geldi benim için. Çalışmalara ve koşulara başladım. Bu şekilde giderse en geç gelecek hafta takımla beraber olacağım ve gelecek maçta takıma dahil olacağım."

"Biz futbolcular, ne kadar güzel bir zemin olursa o kadar rahat hareket ediyoruz. Şu anda sıkıntımız var, evet doğru. Bu nedenle Olimpiyat Stadı'nda antrenman yapıldı. Ama şimdi önlemler alındı."

"Ciddi şekilde puan kaybı yaşadık, bu bir gerçek. Halen bir ihtimal var, puan durumu belli. Her zaman söyledim, Beşiktaş maçından sonra da söylemiştim. Maç maç bakacağız, mücadele edeceğiz. Sezon sonunda istediğimiz yerde olacağımıza eminim."

"Hocamız elbette çok hırslı bir teknik adam. İdman tarzı farklı. Riekerink'in idman tarzını eleştirmek doğru olmaz, onun da kendisine göre bir felsefesi vardı. Ama Igor Tudor ile birlikte iyi yoldayız, takım çok iyi çalışıyor, herkes fit duruma geliyor. Gelecek 9 maçı da en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz.

galatasaray.org
 
Üst Alt