Erzurumspor Başkanı Üneş: "Bu sene takım düşürülmemesi yönünde federasyondan talebimiz var" - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Erzurumspor Başkanı Üneş: "Bu sene takım düşürülmemesi yönünde federasyondan talebimiz var"


Magdurlarmis, bir Premier League kulubunun gelirlerine sahip degilmisler.
gecen sene dusenlerin sucu neymis peki hatta bir zamanlar turlu oyunlarla dusurulen ve su anda 2.lig gruplarinsa surunen samsunsporun sucu neymis.

Hayat ne guzel valla sen galatasaray aksamin sogugunda futbol oynanmasin derken yapmadigin maymunluk kalmasin dusunce 20 takim olsun. Akhisarin sucu neymis
 
En çok da düşen takımların Akhisar hariç ikisinin de yanlış bilmiyorsam yabancı kısıtlaması konusunda aynı fikirde olmalarına seviniyorum. Küçük olsun bizim olsun kafasındaki takımların sonlarının bu şekilde olması manidar. 5 takım istiyordu yabancı sınırını süper ligde, kaldı 3. darısı diğerlerinin başına.
 
Hüseyin Üneş: "Söylenecek çok şey var. Mağdur edilmemizin izahı yok. Anlatamıyorum. Çok doluyum çok, zor tutuyorum kendimi. Koca şehri yok saymak kimin haddine? Biz çıkarız, gücümüz yetiyorsa mücadele ederiz, hak ediyorsak ligde kalırız."

Hüseyin Üneş: "Ben 5 yıldır yöneticiyim, 5 aydır da başkanım. Gördüklerimden utanıyorum ya. Emin olun ligde kalsaydık da bunları ifade edip daha ötesini söyleyecektim. Düştük diye bunları söylemiyorum. Biz düşmedik, Türk futbolu düştü."
 
34 haftayı zar zor çıkarıyor bizim takımlar.38 haftayı falan çıkaramazlar mümkün değil.Böyle iyi.

Ağlayacaksanız oynamayalım.Bundan önce düşen takımların günahı neydi?Paşa paşa düşeceksiniz baba yapacak bir şey yok.

Aynen öyle. 21 takım demek bazı haftalarda iki maç yapmak demek. Dediğin gibi 18 takımla altından kalkamıyoruz. 21 olsa dökülür takımlar. Ayrıca bizde seçim bitmez. Baksanıza Avrupa’da en son biten lig bizim lig oldu. Haziran’da biter ancak lig.
 
Iyi oldu pek iyi oldu, bursa da erzurum da yabanci siniri diye goy goy yapiyordu, alismislar yalakalik yapip haklari olmayani almaya, boyle ahlamalarini gormek daha guzel oluyor
 
Sirf fener dusme potasindaydi diye Erzurumsporu hakemler resmen dogradi.Keza Bursayi da oyle.sadece Erzurumsporun 15 puanini alanen yedi hakemler.Fener dusseydi zaten lig 21 takima cikarilacakti.Hakli adam.
 
Ne 20'ye çıkması ya ligin en az 16 takıma düşmesi gerekiyor.

Hatta son 3 takım direkt düşmeli sondan 4.takım ise düşmemek için play out oynamalı.
Alttan da 4 takım gelmeli ki herkes son haftaya kadar canını dişine takarak top oynasın.


___________________________
ARDA,BABEL,TÖRE,DENİZ,
DOUGLAS,ŞENER gibi bitik ve geleceğimize katkısı olmayacak oyunculara milyonları VER-ME-YİN!

MARCAO VE LUYINDAMA ile açtığımız yoldan devam edelim!
 
Sen super ligden dusmus bir takimsin lige 2 takim daha eklenip 20 takimla oynanacaksa alt ligden 2 takim yukariya cikmali. Yani eger boyle bir karar alinirsa dusenlerin gelecek sezon da ligde devam etmeleri yanlis olur bence
 
Üst Alt