Falcao Transferi Arkasındaki Gerçekler | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Falcao Transferi Arkasındaki Gerçekler


Transfer yönetiminin ne kadar başarısız ve hatalı olduğunu hep birlikte gördük.

Sağır sultana bile duyurulan bu transfer süreci bir yana diagne'nin bu kadar değersizleştirilmesi oyuncunun elimizde kalmasına yol açtı.

Şu an öyle kısır bir döngüde sıkıştı ki kulüp diagne satılmadan hamle yapamıyoruz.

Diagne nasıl olsa satılır , falcao'yu da bonservissiz alırız hesabı yapan yönetim , menajerlere tonla para vaat etmesine rağmen süreci tamamlayamayınca oldukça dar bir boğazda sıkışıp kalmamıza yol açtı.

Öyle sıkıntılı bir duruma düştük ki , luyindama gibi falcao'yu bonservisle alsak bile şampiyonlar liginde oynatamıyoruz.ŞAmpiyonlar liginde oynatamamız durumunda anlaşılan sponsorluk firmaları da yan çiziyor haliyle.

Şu an kulubün parası var ama kullanamıyor.Monaco'ya 3 milyon ver falcao 2 saate istanbul'da ama diagne satılmadığından elimizde patlıyor.Bunu da cümle alem biliyor.

Ne yapabilirler açıkçası herşey diagne yada sürpriz bir oyuncu satışına bağlı.Belhanda giderse altından kalkarız ama fegholi giderse onyekuru'dan sonra ciddi güç kaybederiz , net.

Falcao 1 senelik kiralık + zorunlu opsiyon ile transfer edilirse kimse şaşırmasın.Luyindama için ise 1.5 milyona yakın bir girdi şart her türlü..
 
Üst Alt