Fatih Terim: "Böyle bir hakem masraf edip Fransa'dan mı getirilir!" - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim: "Böyle bir hakem masraf edip Fransa'dan mı getirilir!"


Böyle bir şey olduysa yabancı hakeme pek ümit bağlamayalım
hocam Türkiye'de ki toplu mantalitesi defosu gene bu iş. (hepte buna vuruyorum ama doğru)

Bir grup diyor ki mesela "Bize X lazım bu sorunu çözmek için" - futbol üzerinde "yabancı VAR" misal.Yabancı Var geldi mi ? Getirilenin nitelikleri becerisi vs önemli değil - "Getirdik- oldu yada olmadı" modu oluyor. Bayern Munich maçlarındaki hakemliğide biliyoruz , Anthony Taylor'ın hakemliğinide biliyoruz (ki City -Chelsea maçında olabilecek ne net EL pnaltısını vermedi Chelsea'ye)

toplum içinde kendimden örnek vereyim. Ben apartmanımda yöneticiyim ama isteyerek olmadım. Kentsel dönüşümden sonra tabii apartman kendi içinde kavgalı (klasiktir) kimse olmadı - dışarıdan yönetime verdik. Sonrasında kimse bu adamlara verilen parayı hakettiler mi ? ne iş yaptılar vs hiç sorgulamıyorlar. Sorsan "Yönetici var mı ?" - var işte. Bende artık havaya para veriyoruz her ay ne geek diyerek mecburen oldum. Bende yayılabilirm, hatta ve hatta insanların parasıyla işlerde yapabilirm ruhları duymaz istesem.

ya da daha basit- bir şey kırıldı - yedek parça lazım. Çin malı aldın "tamir ettik" dedin. 2 haftaya gene kırıldı. ama kalitelisiyle iş yapsan farklı sonuç alacaksın. ama bununla ilgilenecek insan? Yok - umursamazlık,tembellik ve "aman benim üstüme kalmasın" modu.

Anafikir "Bir düzen kuramyı denediğinde , denetlemezsen etmezsen olmaz" . Burdaki sorun tamamen böyle. Zaten daha üst nitelikli hakemleri getiremezsin - adamların işi gücü yok uçakla gel rivaya 4 5 kahve iç 1 bakalava ye para al dön . Uğraşmazlar bile.
 
penaltı pozisyonunda net haklı ama adamlar pana'nın içinden geçti yau. kadro kalitesi midir bilemeyeceğim ama böyle bir maçtan sonra hakem konuşmasaymış keşke. ya da sadece pozisyondan bahsedip geçseymiş.
 
Hocam seni seviyoruz ama senin torunlara odaklanma vaktin gelmistir.
Malesef hoca olarak bizim bildigimiz 1996-2013 model Fatih Terim artik degilsin hocam.
 
Üst Alt