Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV) - Sayfa 87 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzon ile IBB nin son haftalarda puan kayiplari yasayacagini hepimiz en basindan tahmin ediyorduk, zaten buna göre sampiyonluk sansimizi tartisiyorduk geride olmamiza ragmen. Ama hic birimiz bizim takimin bu iki takimdan kat kat daha kötü bir performans ile geri dönecegini düsünmemisti. Yazik ya, pota da olmayi becerseydik ikisini de tokatlayip sampiyon olabilirdik.

Corona yi falan bahane etmek istemiyorum cünkü Corona her takim icin gecerliydi, benim icin son sene oldugu gibi en büyük sorunumuz yine ligin ilk devresini tamamen cöpe atmamiz. Ilk devre yatiyoruz sonra ikinci devre de pacayi kurtarmaya calisiyoruz, her sene isin yagver gitmez bu sene üstüne sakatliklar falan da eklenince oldugu gibi.

Bu yüzden önümüzdeki sezon ilk yari ayni hatalari yapmamaya özen göstermeli hoca. Cekirge bir sicrar iki sicrar ama ücünce de bu seneki gibi olur iste.
 
Hoca baş tacıdır, kendi bırakmak istiyorsa dinlenmek istiyorsa gidebilir. Yoksa yapacağı kıracağı daha çok rekor var. En azından 10 şampiyonluk yapmadan gitmek yok.
 
Bu takimin yedek sag bekine niye zam yapip kadroya yazmadik bu bir

Bu takimin 3.sag beki olacak adam 1 sene futbol oynamamisken niye 1 milyon eurodan kontrat kapti bu iki

Sayin Fatih Hocamiza bu iki soruyu sorabilecek gazeteci ariyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt