FC Porto Takip Başlığı - Sayfa 9 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

FC Porto Takip Başlığı


Porto Başkanı Pinto da Costa, takımın sonuçları hakkında tahminlerde bulunması için ayda 15.000 euro karşılığında bir kahinle anlaştı. [Buzz Spor]
 
Estoril karşısında ilk yarıyı 2-0 yenik kapat

49'da 2-1 yap

84'de 2-2 olsun

87'de Sergio oğlunu sakaya sürsün

89'da Conceicao Jr. galibiyet golünü atsın. Nerden baksan güzel hikaye
 

Andre Villas-Boas, Porto'nun yeni başkanı oldu​

Andre Villas-Boas, Porto'nun genel kurul toplantısında büyük çoğunlukla yeni başkan olarak seçildi. FC Porto tarihinde yeni bir dönem başlıyor.

Andre Villas-Boas, Porto'nun yeni başkanı oldu

Porto, Dragao Stadı'nda gerçekleşen olağan genel kurul toplantısında yeni kulüp başkanını belirledi. Porto'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 46 yaşındaki Andre Villas-Boas, kulüp üyelerinin büyük çoğunluğunun desteğini alarak başkanlığa seçildi. Villas-Boas, toplamda 21 bin 489 oy ile dört yıllık göreve başlayacak.
Uzun yıllar boyunca kulübü yöneten Jorge Nuno Pinto da Costa ise bu seçimde 5 bin 224 oy alabildi.
1982 yılından beri başkanlık görevini sürdüren Pinto da Costa, böylece koltuğunu Villas-Boas'a bırakmış oldu.
Andre Villas-Boas, teknik direktörlük kariyeri boyunca Porto, Chelsea, Tottenham, Zenit Saint-Petersburg, Shanghai SIPG ve Marsilya gibi takımlarda görev aldı.
Özellikle 2010-11 sezonunda Porto ile UEFA Avrupa Ligi, Portekiz Ligi ve Portekiz Kupası zaferleri yaşayarak önemli başarılara imza attı.
 
bugun ic saha da - versus sporting lizbon mucadelesi guzel gecmeye aday...

31.haftasi oynanan ligde ; sporting 4 puan farkla liderligi surduruyor. porto icin avrupa kupalari yarisin da bu aksam olasi puan kaybi kotu olur.

porto ~ braga ozelinde
34.hafta final fikstur - ^braga deplasmani resmen avrupa kupalarina gitme icin final maci kivamin da olabilir... guncel - iki takim da 3.4. siradalar. dahasi ayni puandalar... 62

bu aksamki mac kazanilirsa - dunku braga nin kaybetmesi porto adina anlamli olur.

velhasil - bu aksam porto kazanirsa puani 65 olur ,,32,33 de kayip vermezse , final haftasi 34.hafta versusuna 3 puan farkli gitmis olur.

porto v sporting.

guzel cekismeli keyifli bir mac olmasi temennisiyle.
iyi seyirler.
 
Üst Alt