Galatasaray Avrupa’da İlk 20’de! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray Avrupa’da İlk 20’de!


e1d42aeeb337496b931de2ff2c4e4afb.jpeg

UEFA, 2017 yılının son günlerinde Şampiyon Kulüpler Kupası ve Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı takımlarını açıkladı. Kulüpler bazında Avrupa’nın 1 numaralı organizasyonunun 1955-2017 yılları arasındaki tüm maçlarının değerlendirmeye alındığı listede en üst sırada yer alan Türk takımı Galatasaray oldu.

24 kez katılım gösterdiği organizasyonda 163 maça çıkan; bu mücadelelerde 56 galibiyet, 40 beraberlik alıp 67 kez yenilen; attığı 207 gole karşılık kalesinde 250 gol gören Galatasaray, en başarılı takımlar listesinde 20. sırada kendine yer buldu.

Listenin ilk 10 basamağı sırasıyla; Real Madrid, Bayern Münih, Barcelona, Manchester United, Juventus, Milan, Benfica, Porto, Liverpool ve Arsenal’den oluştu.

EN BAŞARILI TAKIMLAR LİSTESİNİN TAMAMINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Galatasaray.org

 
Son düzenleme:
Bunlar hep emek.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
bence daha yüksekte olmalıydık. Dinamo Kiev,Ajax,Anderlecht,Rangers,Celtic önümüzde. Biz zaten Fb,bjk ile yarışmayı çoktan bırakmamız gerekiyordu.

Neden bu kadar sevinildi anlamadım.. İlk 15'te olmalıyız. Aynı şekilde sadece 2 kupa kazanabilmiş olmak da kötü. Kupayı geçtim finalimiz yok,yarı finalimizde sadece 1 tane.

Bunlar çok düşük ve üzücü rakamlar. Bu kadar potansiyelli bir kulüp daha iyi yönetilmeyi hak ediyor.
 
Son düzenleme:
Üst Alt