Garry Rodrigues Transfer Değil, Şampiyonluk İstiyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Garry Rodrigues Transfer Değil, Şampiyonluk İstiyor!


160220181509011312294.jpg

Galatasaray'ın etkili isimlerinden Garry Rodrigues, transfer tekliflerini bir kenara bırakarak tamamen şampiyonluğa odaklandı.

Bu sezon Galatasaray formasıyla adından söz ettiren Garry Rodrigues, transfer teklifleriyle ilgili kararını verdi.

Milliyet'ten Nevzat Dindar'ın haberine göre, Newcastle United başta olmak üzere birçok Avrupa kulübünün izlediği Garry Rodrigues, kendisine gelen transfer tekliflerini sezon sonuna kadar askıya alma kararı verdi.

Menajeri Ceylan Çalışkan ile konuşan Rodrigues, tamamen şampiyonluğa odaklanmak istediğini ve bu nedenle herhangi bir transfer teklifiyle ilgilenmek istemediğini belirtti.

''Kesinlikle bizimle temas kurulmayacak''
Garry Rodrigues'in menajeri Ceylan Çalışkan, yıldız oyuncunun şampiyonluğa odaklandığını ifade etti.

''Garry ile beraber ortak bir karar aldık. Transfer tekliflerini değerlendirmeye kesinlikle şu aşamada başlamayacağız. Garry’nin kafasının karışmaması gerekiyor. Galatasaray’ın bir hedefi var ve sadece buna odaklandı. Bunu bozacak hareketlerden uzak duruyoruz.''

''Başka takımlar bundan sonra da Rodrigues’i takip edecek, gelip izleyecek. Ancak kesinlikle bu konuda bizimle bir temas kurulmayacak.''

''Fatih Terim olsaydı, Garry başka bir seviyede olurdu''
Rodrigues'in performansını da değerlendiren Ceylan Çalışkan, ''Garry baştan beri çok çalışıyor. Tudor, ondan saha içinde adam kovalamasını istiyordu. Fatih Terim ise öncelikle ön alanda topla etkili olmasını istiyor. Sezon başı kampında Fatih Terim olsaydı, Rodrigues bugün çok başka bir seviyede olurdu'' diye konuştu.

Bu sezon Bafetimbi Gomis'le yakaladığı uyumla birlikte Galatasaray hücumunun en etkili silahlarından olan Garry Rodrigues, sarı-kırmızılı ekiple çıktığı 25 lig maçında 6 gol atıp 8 asist yaptı.

Milliyet
 
Üst Alt