Hakan Çalhanoğlu ve Milan Yeni Sözleşme İçin Görüşüyor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hakan Çalhanoğlu ve Milan Yeni Sözleşme İçin Görüşüyor


1576145058378.png

Serie A ekiplerinden Milan forması giyen Hakan Çalhanoğlu, kariyerini Milano ekibinde sürdürmek istiyor.

Calciomertaco.com'un haberine göre Çalhanoğlu'nun menajerliğini yapan Bektaş Demirtaş, geçtiğimiz günlerde Milan yöneticileriyle bir araya geldi ve yeni sözleşme için görüşmelere başlandı.

Haberde Galatasaray'ın geçtiğimiz aylarda 25 yaşındaki futbolcu için 6 milyon euro'luk transfer teklifinde bulunduğu belirtilirken İtalyan ekibinin oyuncuyu 20 milyon euro'dan az bir fiyata satmaya yanaşmadığı ifade edildi.

2017 yılında Bayer Leverkusen'den transfer edilen Hakan, Marco Giampaolo'nun ardından Milan'ın başına geçen Stefano Pioli'nin de gözüne girmiş ve ilk 11'in değişilmez isimlerinden biri olmuştu.

2018-19 sezonunda kırmızı siyahlı formayla 45 maça çıkan ve dört gol atıp dokuz asist yapan Çalhanoğlu, bu sezon tamamı ilk 11'de olmak üzere 14 karşılaşmada şans buldu.

Goal
 
Bizde olmayan 6m nasıl önerilmiş aceba? :unsure:

Hadi onu geçtim milanın Hakan için 20m istemesi :crushed:

Bu paralar Avrupa'daki takımlar için gayet normal. Monaco sezon başında Onyekuru'ya 15 milyon euro ödedi ve şimdi doğru dürüst şans bile vermiyor. Diagne'nin bile 10 milyon euro ettiği bir piyasada adamlar kaç yıldır takımlarında oynayan Hakan'a 20 milyon euro istemişler çok mu? Değil.
 
Üst Alt