Henry Onyekuru: “Galatasaray ruhuyla mücadele etmeye devam edeceğiz” | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Henry Onyekuru: “Galatasaray ruhuyla mücadele etmeye devam edeceğiz”


Nijeryalı futbolcumuz Henry Onyekuru, Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 28. haftasında sahamızda oynadığımız ve 3-3 beraberlikle sonuçlanan Gaziantep FK maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.



Onyekuru’nun açıklamaları şöyle:

“Bunu kesinlikle kimse bir bahane olarak algılamasın ama geçtiğimiz hafta oynadığımız maça dönüp baksınlar; bu hafta aynı şekilde… Biz kesinlikle rakibimize dokunamıyoruz. Dokunduğumuz zaman hemen bizim aleyhimize fauller çalınıp, anlamsız kartlar gösteriliyor. Belçika, Fransa ve Türkiye’de futbol oynadım. Hayatımda ilk defa, gol öncesi bu şekilde çalınan bir düdük görüyorum. Gerçekten bizi şok etti, şaşırdık. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz, 3-1 öne geçiyoruz; maçın başından sonuna kadar, koşan, mücadele eden, birçok pozisyona giren Galatasaray var ama bir yere kadar yapabiliyorsunuz. Hakem, bir yere kadar izin verip, bu şekilde kararlar verirse, bu şekilde fauller çalarsa, gol öncesi bir 6 saniye kuralından aleyhimize düdük çalarsa, artık siz de bir şey yapamıyorsunuz.”

Onyekuru, şampiyonluk yarışına ilişkin soruyu ise şu şekilde yanıtladı:

“Biz Galatasarayız. Galatasaray son dakikaya kadar mücadele eder, bu ruhu taşır ve sahaya yansıtır. Tabii ki bize izin verdikleri kadar… Umarım, önümüzdeki hafta oynayacağımız maçta bunlar yaşanmaz ama geçtiğimiz hafta bunların aynısını yaşadık. Umarım, bunları haftaya yaşamayız. Galatasaraylı futbolcular olarak, yapmamız gereken son saniyeye kadar mücadele etmek. Tabii ki, biraz açılan puan farkından dolayı zorlaştı diyebiliriz ama Galatasaray ruhunda pes etmek yok, aynı ruhla mücadele etmeye devam edeceğiz.”
 
Siz bu Galatasaray ruhuyla mücadele ederseniz sene sonunu Fener-Alanya'nın da altında bitirirsiniz. Profesyonel futbolcu kadar bir aidiyet gösterin yeter.
 
Üst Alt