jadon sancho | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
ingiltere milli futbol takımı’nda görev yapan jadon malik sancho, profesyonel futbol oyuncusudur. jadon sancho, 15 mart 2000 senesinde ingiltere’de dünyaya geldi.

ailesi trinidad ve tobago’lu olan jadon sancho, güney londra’da, camberwell’de doğdu. 2000 doğumlu sancho, 20 yaşında. ingiliz futbolcu, kennington banliyösünde büyüdü. futbola sokaklarda adım atan sancho, sokak futbolunun en son temsilcilerinden. 7 yaşında, watford altyapısında futbol eğitimine başlayan sancho, haftanın sadece 3 günü gidebildiği 2 saat mesafeli watford antrenman sahasında teknik eğitim aldı. haftanın diğer günleri ise kuralların olmadığı sokaklarda becerilerini geliştirmeyi sürdürdü. 15 yaşında manchester city altyapısına geçti. hayalleri büyük olan sancho, manchester city teknik direktörü pep guardiola’dan istediği fırsatı alamayınca, 2017 yılında genç oyunculara şans veren borussia dortmund’a transfer oldu.

sağ ayaklı jadon sancho hücumun sağ ve sol bölgesinde görev yapabiliyor. ingiltere milli takımı’nda sağ kanatta oynarken, alman kulübü borussia dortmund’ta 10 numara dahil, forvetin her bölgesinde forma şansı buldu. boyu 1.80 olan kanat oyuncusunun, kilosu ise 76.

twitter ve instagram hesabı: “@Sanchooo10”

mevcut piyasa değeri; € 100.000.000
 
yanlış bilmiyorsam manchester alt yapısında begenilmeyip dortmund tarafından kapılıp işlenen ve değere binen genco. bizim kesinlikle özelikle ingiltere'nin büyük takımlarının alt yapılarına yonelmemizde lazim
 
yanlış bilmiyorsam manchester alt yapısında begenilmeyip dortmund tarafından kapılıp işlenen ve değere binen genco. bizim kesinlikle özelikle ingiltere'nin büyük takımlarının alt yapılarına yonelmemizde lazim

Begenilmedigine eminmisin ?

Bu cocugu ilk bizim o efsane 2000´lilerin U17 avrupa sampiyonasi yari finalinde izlemistim, ve direk fizik ve yetenek olarak cok ayri dünyalarin oyuncusu oldugu farkediliyordu.

Manchester altyapisindan transfer olma sebebi benim hatirladigim kadari ile City´nin alt yapi oyunculari konusundaki tutumu ile alakali. City hazir olmayan oyuncu ile ugrasacak bir kulüp degil.
 
manchester united will match dortmund's €90m + bonuses valuation for sancho, with an agreement to be expected soon. bvb are targeting noni madueke from eindhoven as his replacement. [ruhr nachrichten]
 
sancho: bana ve kardeşlerim rashford ve saka'ya yapılan ırkçılığı görmemiş gibi davranmayacağım. toplum olarak daha iyisini yapmalıyız. nefret asla kazanamayacak.

1626282155845.png

1626282169118.png

1626282175286.png
 
Üst Alt