KL 23/24 ÇF M:2 | Fenerbahçe (2) 1-0 (3) Olympiakos | MS | 18 Nisan | TV 8 - Sayfa 148 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

KL 23/24 ÇF M:2 | Fenerbahçe (2) 1-0 (3) Olympiakos | MS | 18 Nisan | TV 8


Sürekli Yunan takımlarına elenip ülkeyi rezil ediyor bu reziller panathinaikos, paok, 2 sene önce olympiakos şimdi gene aynı sırf kerem e rakip olsun diye vasat cengiz e 15 milyon euro çöp etti enayiler
 
hissiyatimsi

erkan
mustafa ilker
malok

gibi hakemler olsa fener'e beles penalti calip olympiakos'u cok erken 10 kisi birakip 5-0 falan yenelerdi bu maci. hem sivas'ta, hem olympiakos'a karsi istanbul'da puan kaybetmelerinin sebebi hakkaniyetli var hakemleridir.
 
ortada hiçbir şey yokken ülkeyi ayağa kaldırdınız. yok yabancı hakem istemeler, yok süper kupa maçına çıkmamalar falan...

süper kupa maçına "eksik olduğunuz için", "KORKTUĞUNUZ İÇİN" çıkmadınız ama yalan sebep söylediniz. çoluk çocukları bu işe alet ettiniz.

ligde istediğiniz gibi at koşturdunuz. oyuncularınız saha ortasında hakem tehtid etti, görüntülerle sabit olmak üzere rakip taraftara galiz küfür etti, direkt rakibine tezahürat eşliğinde ağır küfürler etti ve TEK BİR CEZA VERİLMEDİ.

yine oyuncularınız saha ortasında adam yumrukladı, döner tekme attı, adam tekmeledi. BİR KISMI HİÇ BAZILARI İSE SADECE 1 MAÇ CEZA ALDI.

buna rağmen yorumcularınızla "gs tff'ye istediğini yaptırıyor" dedirtip algı yaptırdınız.

geçen sezondan beri kaç tane haksız penaltı aldınız. kadrolu var hakemleriniz ile lehnize yapılan onlarca hakem hatasına rağmen, utanmadan her hafta yine ağladınız. saha zeminine saçma sapan yazılar yazdınız yine "utanmadan".

holigan yorumcularınız ile her yeri sardınız. "çekmeyi saymazsak penaltı"lar, "adrenalinden dolayı kendini attı" gibi abuk argumanlarla saçmalıklarınızı savundurdunuz.

tff 1. lig seviyesinde dandikten 8-9 tane avrupa takımı ile oynadınız ama utanmadan her önünüze gelen mikrofona, komşusuna nispet yapan mahale karıları gibi "biz avrupalıyız yeaaa, avrupa'da nisan'ı gördük yeeaaa, bayrağımızı avrupa'da temsil ediyoruz yeaaww" diye şov yaptınız. "konferans ligi" bile diyemediniz hep "avrupa" dediniz. çünkü oynadığınız turnuvanın kimsenin gözünde hükmü olmayan dandik bir turnuva olduğunu siz de biliyordunuz.

tam holigan yorumcularınız bu dandik turnuvayı allayıp pullayıp gs'ın uefa ve süper kupasından bile öne çıkaracakken, insanların adını bildiği ilk vasat rakibe, ironik şekilde PENALTILARLA elendiniz.

ne diyelim, en iyi gününüz dün akşamki gibi olsun.
galiba olacak :d

1713815659965.png
 
Ben bu FB'nin şikeli maçta bile puan kaybedebilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum. Her Sivaslı oyuncu şikeden haberdar olamaz ve bir top gelir atarlar, Fenerli oyuncuların eli ayağına dolanır, çok fahiş bireysel hatalar olur, VAR'ın vermemesi imkansız bir penaltı yaparlar, vs, vs... düşük dedim zaten beklenti ama işte bazen stres bindi mi kuş vurmamak için öylesine attığın taşa bile çarpabilir :)
Biliyorsun bu oyunu Haydar abi
 
Biliyorsun bu oyunu Haydar abi

Hahaha, biz maçımızı onlardan önce oynadığımız haftalarda rahat skorlarla kazanmaya devam edelim yeter ki... Biz kazanmışsak erken çözemedikleri her maç ağır psikolojik baskı ve dolayısıyla puan kaybı riski altında olacaklar. Bu baskı puan tablosunda onların durumunda olan her takım için biraz geçerli olurdu ama son yıllardaki travmatik durumlarından ve tam olarak güvenemedikleri bir TD'leri/başkanları (ve kısmen takımları) olmasından dolayı daha da geçerli.

Aramızda maç olmasaydı zaten ligin sonuna bu kadar az kalmışken 4 puan farkla psikolojik olarak çökmüş ve havlu atmış olurlardı ama aramızdaki maç deplasmanda oynayacak olmalarına rağmen hala "belki denk getirir kazanırız" diye zorlama da olsa bir umut yaratıyor, ona tutunmaya çalışıyorlar ancak bunun dezavantajı da asıl final olarak görmek zorunda oldukları bizim maçtan önceki maçlara konsantre olmalarını zorlaştırıyor. Biz onlardan önce oynayıp kazanınca birden kendi maçları da bir nevi final veya ölüm-kalım maçına dönüşüyor ve bu o maç için kendilerini hazırladıklarının çok üzerinde bir baskı getiriyor.
 
Üst Alt