lays kaşık cips | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

lays kaşık cips


mükemmel bir lezzet olan,film izlerken vazgeçemediğim cips.içinden çıkan özel sosun yoğurt ile karıştırılıp hazırlanmasıyla,aşırı baharatlı cipsine mükemmel denge getiriyor.



c3622796-d4da-4b1d-a7c1-bd5a72593c36.jpg
 
ilk iki mesaj sayesinde, gecenin nerdeyse 1'inde Bakırköy semalarında arabayla yaklaşık yarım saat aradığım ve mutlu sona ulaştığım cips. harika bir şey.



dip not: allah belanızı versin. spor için baya kasıyordum son 3 aydır.
 
Sosa eyvallah ama kendisi saçma bir lezzet bırakıyor benim ağzımda.. Doritos baharatlı ve lays kepçaplı fena ani dayığğ :p
 
İlkinde bende çok sevmiştim de, ikincisinde sosunu mu ayarlayamadım yoğurdu mu fazla kaçırdım ne olduysa bir anda soğudum cipsten
 
Vazgeçilmez lezzetlerden bana göre, cipsi bir bırakamadım.



yaf bırakın bu işleri, gidin az yağda mısır patlatın.:mad-49:

Hem cipsin yanık yağının yada baharatının mide asidini artırarak yanma, ülseri uyandırıp azdırma veya tetikleme yada reflü gibi yüksek risklerinden kurtulun,

hemde mısırla midenin fazla asidi varsa bile, emerek zarar vermeden sakinleştirmesine fırsat verin.



Hep bu @Emrah Yıldırım ın işleri bunlar yaa...:sopa::sopa::sopa:

Pazarlardan falan bir yerden işte mısır patlatma aparatı bul. Eğer yoksa;

2 litrelik yağ tenekesini kullanınca atmayıp ağzını bıçakla üstten 2 kısa 1 uzun kenarından kapak gibi açıp içine bir çay bardağına yakın mısır bir çay kaşığı yağ bir fiske tuz atıp, tenekenin açtığın ağzını kapak gibi kenarından sıkıştırarak kapatıp, kenarından penseyle tutarak veya etrafından askı teli gibi bişey dolandırarak sap amacına hizmet edecek bişey yap ve birkaç dakka kısık ateşte hafiften salla; ilk patlama sesi gelince ateşi en yükseğe al ve sallamayı hızlandır. Tamamına yakını patlayınca gazetenin yada karton ambalaja boşalt afiyetle uçur gitsin.

Tenekeyi de YIKAMADAN ters çevirip dışından dışından elle vurarak içindeki tozları falan boşaltıp havadar bir yere koy lazım oldukça kullan.



İpucu: mısırların patlama oranını yükseltmek için nemsiz veya ılık bir yerde gazete kağıdı ile muhafaza edin. Poşet içinde falan nem tutarak hem geç patlar hemde patlatırken kör kalma riski yükselir.



Kafanıza takılan bişey olursa bi menşın ateşleyin, ışığa gelirim ben..
 
yaf bırakın bu işleri, gidin az yağda mısır patlatın.

Hem cipsin yanık yağının yada baharatının mide asidini artırarak yanma, ülseri uyandırıp azdırma veya tetikleme yada reflü gibi yüksek risklerinden kurtulun,

hemde mısırla midenin fazla asidi varsa bile, emerek zarar vermeden sakinleştirmesine fırsat verin.



Hep bu @Emrah Yıldırım ın işleri bunlar yaa...:sopa::sopa::sopa:

Pazarlardan falan bir yerden işte mısır patlatma aparatı bul. Eğer yoksa;

2 litrelik yağ tenekesinin ağzını bıçakla üstten 2 kısa 1 uzun kenarından kapak gibi açıp içine bir çay bardağına yakın mısır bir çay kaşığı yağ bir fiske tuz atıp, tenekenin açtığın ağzını kapak gibi kenarından sıkıştırarak kapatıp, kenarından penseyle tutarak veya etrafından askı teli gibi bişey dolandırarak sap amacına hizmet edecek bişey yap ve birkaç dakka kısık ateşte hafiften salla; ilk patlama sesi gelince ateşi en yükseğe al ve sallamayı hızlandır. Tamamına yakını patlayınca gazetenin yada karton ambalaja boşalt afiyetle uçur gitsin.

Tenekeyi de YIKAMADAN ters çevirip dışından dışından elle vurarak içindeki tozları falan boşaltıp havadar bir yere koy lazım oldukça kullan.



İpucu: mısırların patlama oranını yükseltmek için nemsiz veya ılık bir yerde gazete kağıdı ile muhafaza edin. Poşet içinde falan nem tutarak hem geç patlar hemde patlatırken kör kalma riski yükselir.



Kafanıza takılan bişey olursa bi menşın ateşleyin, ışığa gelirim ben..

kim uğraşcak emmoğlu mısır patlamayla ,hazır bakkaldan al indir mideye işte cipsi:cool: hem bilimsel araştırmalara göre bim cipsi ömrü uzatıyormuş layse bende karşıyım
 
kim uğraşcak emmoğlu mısır patlamayla ,hazır bakkaldan al indir mideye işte cipsi:cool:



olm bikere zahmet et ufak bir torba al koy eve bir kere dene faydasını göreceksin.

Suni tatlandırıcıların sahtekar lezzetine doymadın mı daha.

Hem iki avuç şeyi 2-2.5 liraya kakalıyolar, 2 liraya yarim kilo mısır alsan 4-5 sefer patlatırsın.

bi alışsan inan bi daha cipsin yüzüne bakmazsın.

Bir sefer zahmete gir dene..:ka19:
 
olm bikere zahmet et ufak bir torba al koy eve bir kere dene faydasını göreceksin.

Suni tatlandırıcıların sahtekar lezzetine doymadın mı daha.

Hem iki avuç şeyi 2-2.5 liraya kakalıyolar, 2 liraya yarim kilo mısır alsan 4-5 sefer patlatırsın.

bi alışsan inan bi daha cipsin yüzüne bakmazsın.

Bir sefer zahmete gir dene..:ka19:

müdür mısırda patlatırız ama cipsin yeri ayrıdır:cool-78:
 
Üst Alt