marcelo gallardo - Sayfa 4 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

marcelo gallardo


Bize düşmez gibi duruyor zaten biraz ara verecekmiş. En erken Ocak'ta falan gelir gelirse de. Zaten kıble Adi HÜTTER olmalı.

Avrupa tecrübesi olmaması ve lig performansı da soru işareti. Yine de isterim elbette.
 
Beğendiğim ve kariyeri yükselen bir hocaydi top liglere gider diyordum ama Arabistan'da rezil oldu.Şu durumdan sonra Avrupadan imzalayan olursa net gerizekalidir.Para için arabistana gidip sıçan hocaların da Avrupa futbolu bazında bir karşılığı olmalı
 
Hocam senin en baştan beri Okan Hocayı böyle lüzumlu lüzumsuz eleştiren tonla mesajını bulurum Deniz Zorlu reis gibi azmetsem de mesele o değil. Şuan memnun musun nasıl durumlar?
Ben genel olarak hala kendisinden memun degilim, cünkü benim icin gercek kiyaz bizim lig degil, gercek olan Avrupa. Cünkü bizim lig asiri derece cöp bir lig , bizim ve fenerin kadrosu bu ligin cok üstünde oldu icin, bu puan tablosu cikti ortaya, sonucta kimse ismail kartala iyi hoca diyemez ama hakemler sayesinde olsa tonca puan toplamis.

Biz ise daha gecen sezon kirdimiz rekoru egale ettik ve seriyie17 cikardik ve bakalim bu seri nerde sonunu bulacak.

Okan Buruk tam bir puan ve istatistik canavari, kirmadi rekor kalmadi kimse bu konuda eline su dökemez ama oyun olarak bu kadrodan cok daha iyisini beklerdim.

Gecen sezon olsun bu sezon olsun oynadimiz oyun olarak bir türlü belirli bir ortalama yakalayamadik, ya cok iyiyiz yada cidden kötü oynuyoruz, sansla balla kazandimiz maclarda var gücümüzle ezdigimiz maclar da var.

En büyük eksik oyunumuz ve bazi oyunculari ve taktigi rakibe göre degilde ezbere yapmasi can sikiyor.

Misal sen bayerini iki mac da ez ama kopenhage karsi caresiz kal, neden cünkü rakibine göre bir taktikle cikmiyorsun ezbere oyununu oynatiyorsun ise yarasada yaramasada. Bu konularda kendini gelistirirse zaten avrupanin büyük takimlarinda kendini hoca adayi eder
 
Üst Alt