SALT BAE diyeceksiniz
70-80 liraya bir hafta ev gecindiriyoh biz.
Günaydın'da aynı et yok ama.Muazzam abartılı bir yer, bir defa Günaydın Restorant ondan daha kaliteli hizmet veriyor. Çok da pahalı değil lakin Nusret çok kazık bir yer diye düşünüyorum. İce Tea'yi 17 liraya satan yer ucuz değildir. Bakkal da 2 lira yahu !
nerden alabiliriz aynı et tarzından bencede keyifli oluyo evde hazırlamaksana 45bin liralık bir hesap paylaşayım istersen
Nusret'e hiç gitmedim ,gitmem de .Kendi rib eye steak , t-bone steak'i mi alır marineler kendim yaparım.
Gideceksem de günaydın'a giderim, nusret gibi görmemiş herife para kazandırmam.
nerden alabiliriz aynı et tarzından bencede keyifli oluyo evde hazırlamak
Ben Ankaradayım da macrocenter çok mantıklı müsait bir zamanda bi bakıcam herşey oluyo orda ama marine etme ve pişirme kısmı çok önemli işte onları doğru yapmazsan etin tadı olmuyo ben az-orta pişmiş arası seviyorum tutturmak zor o kıvamıbüyük ve yağlı hayvan tedarik edebilen etten anlayan bir kasabın varsa şanslısın ama bulmak çok zor.onun dışında ya steakhouse tarzı yerlerden alacaksın yada eğer istanbuldaysan önerebileceğim iki market var.
levent'te kanyon macrocenter ve özdilek avm içinde özdileğin kendi marketi..
buralarda t bone steak , pirzola , çeşitli antrikot ve kontrafile marin edilmiş dryaged ve vakumlu bulman mümkün.iki avm'nin de etleri oldukça kaliteli ve yağlı.
hatta sipariş de alıyorlar dry aged hazırlatıp 15-20 gün bekletebilirsin ama kargo var mı bilmiyorum.
macrocenter kargo ile yollar diye tahmin ediyorum ama şehir dışından emin değilim.kış aylarında sorun olmaz da yazın sıkıntı.
macrodaki kasap ilgili ise sana 15 günlük dry aged marine edilmiş vakumlu et verir onu da birkaç gün rahatlıkla saklarsın buzdolabında.Ben Ankaradayım da macrocenter çok mantıklı müsait bir zamanda bi bakıcam herşey oluyo orda ama marine etme ve pişirme kısmı çok önemli işte onları doğru yapmazsan etin tadı olmuyo ben az-orta pişmiş arası seviyorum tutturmak zor o kıvamı
Sağol Renktaşım en kısa zamanda deneyip bilgi geçerimmacrodaki kasap ilgili ise sana 15 günlük dry aged marine edilmiş vakumlu et verir onu da birkaç gün rahatlıkla saklarsın buzdolabında.