Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Başlığı | 11 Haziran 2022 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Dursun Özbek mi Eşref Hamamcıoğlu mu?

• Kullanılan toplam oy
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 Mayıs 2022 (Bugün) yapılan Yönetim Kurulu toplantımızda alınan karar neticesinde, Kulübümüzün “OLAĞANÜSTÜ SEÇİM GENEL KURUL TOPLANTISI” 4 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 10.00’da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda, yeterli çoğunluk olmadığı takdirde ikinci toplantı 11 Haziran 2022 günü aynı yer ve saatte yapılacaktır.

Üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla,

Galatasaray Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu

Gündem

1. Açılış,

2. Genel Kurul Başkanlık Divanı’nın oluşması,

3. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi,

4. Seçimler;

a. Kulüp Başkanı

b. Yönetim Kurulu asıl ve yedek üyeleri

c. Denetim Kurulu asıl ve yedek üyeleri

d. Disiplin Kurulu asıl ve yedek üyeleri

e. Sicil Kurulu asıl ve yedek üyeleri

5. Kapanış​

TD konusu önemli. Diyelim başkan adaylarının düşündüğü TD adayları bizi bekledi; yetmez!..Özellikle bonservisi boşa çıkmış oyuncular konusunda çabuk davranmak gerekiyor, makul bonservis bedeliyle alınabilecek oyuncular için de geçerlidir bu dediğim. Daha başkanı ve TD ü belli olmayan kulübün 1 ayı aşkın seçim sürecini niye beklesin, birçok kulüpten benzer teklifleri alabilen futbolcular?..

Yine pek kimsenin yüzüne bakmadığı futbolculara kalacağız. Yahut transferin son günlerine kadar beklenerek 'fırsat' transferi kovalanacak ki bunun hiç sırası değil; ilk 11 in en az yarısını yeni oyunculardan kurmak zarureti varken, sezon başı kampına katılamama, uyum vs sorunlarıyla sezonun en az çeyreği kaybedilmiş olacak. Rakip takımlar mevcut kadrolarıyla bile yarışmacı olabilecekken, durum hiç mi hiç ümit vermiyor...

Yeni yönetim seçilecek hoca belli olacak transfer yapılacak kampa yetişecek bir sezon daha çöpe gidecek. :mad:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Açıkçası geç kalınabilir biraz genel anlamda doğru fakat o kadar karamsar değilim. Genede tabii 1 ayı daha boşa gitti yeni gelecek yönetimin. hatta 11 haziran desek 41 gün (30 nisanda olmalıydı normalde)

Zaten sivas mağlubiyeti ile 5incilik şansıda kalmadı - avrupa ihtimali banko yok denebilir (hatta trabzon kupayı almasın istiyorum şimdi - çifte kupalı apoletleri takılmasın isteğindeyim)

T.D kararı ve seçimi belkide transferlerden daha zor ve önemli. İlk iş o konuda sağlam tahtaya basılsın ve kim geliyorsa arkasında durulmalı artık. 1.5 senede 3 TD değiştirmemeli bizim takım.

Kalan transfer sürecinde sadece lig için açıkçası ortasaha ve bek ,tutarsada santrafor (hadi halil gidiyor , gomis soru işaret, MO trasnfer olur mu olmaz mı konusularına bağlı). Zaten fazla trasnfer yapılamayacak, ne olursa olsun bu süreçten sonrası takım ve oyun oturtmak - zaten zannetmiyorum fazla transfere bütçe olacağını.

Ortasdaha başta olmak üzere bariz olan yerlere bir şeyler yapılabilir Ağustosa kadar ondan çekincem pek yok (göz göre göre geç kalınırsa sıkıntı - geçen yaz yaşadık) Biraz oyun oynaymaya başlasa takım , şu kaygıların önüne bir geçsek bir silkinsek çok iyi olacak.

avrupa olmadıgı için secim tarihi geç degil,başkan adayları hoca konusunu halletsinler yeterli

transferler zaten hicbirzaman kampa yetişmedi sadece bizim degil hiçbir takımın kampa yetişmez eylüle kadar sürer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...