Podolski: "Galatasaray'ın benim için özel bir yeri var" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Podolski: "Galatasaray'ın benim için özel bir yeri var"


d1d2000a6c5c452684a62f0137f15834.jpeg

Ligdeki 7. golünü Bursa deplasmanında ağlara gönderen Lukas Podolski 2016-17 sezonundaki resmi gol sayısını da 17'ye çıkardı. Alman yıldızımız, karşılaşma sonrası maçla ilgili görüşlerini "Aslında Fenerbahçe karşısında da iyi performans gösteren ve 3 puan hak eden bir Galatasaray vardı. O maçın ardından bu maça çok güçlü çıktık. Dominant oynayan, pozisyonlara giren, iyi oynayan bir Galatasaray vardı. Böyle bir performans gösterince de galibiyet ve skor kendiliğinden geldi" sözleriyle aktardı.


Lukas Podolski, ortaya koyduğu performans için de "Futbola başladığım ilk günden bu yana antrenmanlarda yüzde yüzümü veriyorum. Bu her kulüpte bu böyleydi. Herhangi bir sıkıntı yaşasam da bunu takıma yansıtmam. Böyle özel bir camia ve böyle güzel taraftarlar için burada daha da ekstra özen göstermeye çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

Alman futbolcumuz kendisine yöneltilen "Galatasaray'da en unutamadığın an hangisi?" sorusuna ise ""Sadece tek bir maç, asist ve gole odaklanmam... 2 yıl boyunca burada çok özel anlarım oldu. Çünkü Galatasaray benim için çok özel. Galatasaray'ın benim için özel bir yeri var. O yüzden son maçımda üzüleceğimi şimdiden düşünebiliyorum. Hangi pozisyonda olursa olsun; taraftar olarak da olabilir buraya bir gün dönmek istiyorum. Burada yaşadığım her anın özel olduğunu düşünüyorum" yanıtını verdi.

galatasaray.org

Podolski: “Galatasaray’ın benim icin ozel bir yeri var”
 
Son düzenleme:
Özel bir şey veremeden gittin be Poldi.

2012'de gelecektin daha güçlü bir Galatasaray'a daha genç iken.

Neyse yolun açık olsun. Türkiye Kupası kazandıran kafa golün ile hatırlayacağız.
 
Her zaman söylerim Poldi çok yanlış zamanda geldi, Sn. Ünal Aysal döneminde gelseydi şu anda gs efsanesi olarak anılıyor idi.
 
Üst Alt