Şampiyonlar Ligi Tehlikesi Kapıda! - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Salzburg bu aralar formda değil çünkü çok önemli adamlarını sattılar. Lask geçen hafta ligde bunları yenerek lider bile oldular. Ama bu hafta iki Avusturya takımı da galip gelir ve Lask turu atlar.
Başakşehir’de ezik apo olsaydı zaten bu hafta ligi düşünerek C takımıyla çıkardı.
 
AZ Alkmaar maci alir gibi geliyor bana .
Yada 2:2

Salzburg berabere oyniyabilir.
Ilk maci 4:1 yenildiler, Frankfurt Ligi düsüne bilir.
 
Ne diyim iyi oldu, haydi CL de gücümüz yetmiyor puan alamiyoruz ama AL kücüm seyerek bilerek ilk onbiri oynatmayarak bu durumlara düstük, kardes avrupayi ciddi görmüyorsan bari kupaya katilmada senin altindaki takimlar gitsin. En azindan kaza bela belki puan toplarlar. Tff buna bir cözüm bulmasi gerek, tesvik olarak icabinda AL katilan ve puan alanlara TFF birseyler ödesin. Yoksa bir kac yil sonra tekrar iki veya üc takimla avrupaya gideriz.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Kusura bakmayinda bence iyi olur eleme. S.ligine girebilecek takim kuramiyorsan orada olmanin anlami yok her gelen gecen otturuyor. Daha a.ligindr mahalle takimindan 4 tane yiyen buyuk dedigimiz kulupler var yahu kimse aglamasin.
Ayrica ligde 2. olsan bile gelecek rakipler braga gibi rakipler. Çokta ahlayip vahlamaya gerek yok.
 
Galatasaray en son 2006 yılında ön elemeden şampiyonlar ligine katılım sağlamış. Çok kolaymış gibi algı yaratıp insanlara işkembeden sallamayın. Arkasından konuşmuş olmayayım pardon. @İsmail Enver

UEFA ön elemelerinde gösterdiğimiz korkunç performansları söylemiyorum bile.
 
Üst Alt