serdar demir | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

serdar demir


reizin konusuna bir sey yazayim dedim ama gorduk ki konusu yokmus, biz de aciverdik

mr demir onemli muminlerdendir
 
eyvallah mümin kardeşlerim..

benim konum yok lakin konularım var.. :D

tam da şu anda cahiliye döneminin ne kadar özgür bir dönem olduğunu düşünüyordum..

hz. hatice anamız islamiyet öncesi yaşamış zengin ve tüccar bir kadındı.. islamiyet öncesi dönemin kadınlara sağladığı hak ve özgürlükler sayesinde son derece nüfuzlu bir pozisyona erişmişti.. fakat malesef birileri gelip bu özgür ve demokratik eski arabistan'ı yıkıp yeni arabistan'ı kurmak suretiyle kadınları çarşafa sokup onları ikinci sınıf vatandaş konumuna soktu.. arabistan o gün bugündür karanlıktır..

bir zındığın kızını gömmüş olduğu münferit olayı "herkes yapıyordu" şeklinde manipüle eden karşı devrimcilere kulak asmayınız.. cahiliye dönemi diye karalanan eski arabistan ortadoğunun incisiydi..

karşı devrimci arapların eski arabistan'a cahiliye dönemi diyerek çamur atmaları ile günümüz türkiye'sindeki takipçilerinin eski Türkiye'ye "bizi bir gecede cahil bıraktılar" şeklinde bok atması arasında yadsınamaz benzerlikler bulunmaktadır..

tarih maalesef mümin kardeşlerimizin kollarını çapraz kesenler tarafından yazılmıştır.. hak yolu gösterenler susturulmuş.. karanlık galip gelmiştir..

geç de olsa bu örneklerden hareketle herkesin gerçek hak yoluna ulaşmasını temenni ederim.. :)
 
Forumun dini bütün üyelerinden ve değerlerinden birisidir. Kendisine vaat edilen ve müjdelenen cenneti görmesi ve orada keyfi sefa sürmesi kuvvetle muhtemeldir. Ateyizler bunu da açıklasın cümlesindeki gizli özne olan Serdar Demir'in açtığı konuları, sinsi sinsi gayrı sahih nesepli hale getiriyor olsak da, kendisinin bu duruma gayet hoş görülü yaklaşması ve bize ayak uydurması takdire şayandır. Asla ve kata kafamızı kesmeyecek olduğunu bildiğimiz içinde, bu konuda gayet rahat tavırlar sergilediğimiz ayan beyan ortadadır. Boyoz düşmanlığı dışında on numara beş yıldız bir adam olduğunu düşünüyorum. Allah hepimizi boyoz düşmanı tüm ateyizlerin şerrinden korusun. Sübaneke dinimiz amin.
 
talaş böreğinin hoş bir varyasyonu olan boyozu aslında içten içe sevdiğimi ve sadece haddinden fazla abartıldığını düşündüğümü ifade etmek isterim :D

boyozu güzel yapan, onu izmir gibi hak davamızın merkezi bir şehirde tüketiyor olmaktır..
 
En sevdiği yemek maklube.

bu lezzet sevilmez mi?

IMG_4862-810x540.jpg
 
Üst Alt