SL 22/23 H:31 | Fenerbahçe 3-3 İstanbulspor | MS | 24 Nisan - Sayfa 102 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

SL 22/23 H:31 | Fenerbahçe 3-3 İstanbulspor | MS | 24 Nisan


Karı kılıklı herifi utanmasalar başımıza ilah edeceklerdi sene başından beri. Allah'ın loseri bütün büyük maçlarda kaybettiği yetmiyormuş gibi bir de kendi evinde ligin en alt sıralarına demir atmış takımları dahi yenemiyor.

İstanbulspor 3-3
Ümraniye 3-3
Giresun 1-2

8 gol yemişler iç sahada sırf şu 3 takımdan.
 
Gavur Fred'in yaptırdığı penaltıya penaltı ile alakası yok, top vücuttan sekerse penaltı olmaz diyorlar.

Aynı pozisyon bunlarda değil de rakiplerinde yaşansa ortalığı yıkarladı hakem penaltımızı yedi bizi doğruyorlar vs diye. Az biraz samimi olun lan itoğlu itler.
Kolları kapalı girecek topa

Yok öyle bir kural

İyi kolları açık topa dalacak

Sonra vücuttan sekip kola çarptığı zaman çarpma diyeceksin

Net penaltı

İptal edilen gollerinde de

Pozisyonun başında Pedro ofsayt
 
Valencia-İsmail-İrfancan-Serdar Aziz-Joao Pedro-Osayi-Serdar Dursun
ciddi şekilde hocalarını sevmiyor.

Türkler klasik zaten takım farketmeksizin başarısız yabancı hocayı çok hızlı yeme içgüdüsü mevcut.
 
İsmaille Mert Hakan bugün Samsunspor un orta saha ikilisi olsaydı kimse neden demezdi.. Şu kadar vasat kadroyla çok iyi itelediler bunları.. Çoğu maç bunların ilk 11deki 3-4 adamı hiçbir süper lig takımı 11 baslatmazdi.. Serdar azizi koyuyorlar o siciyor sonra Samet oynuyor serdar aziz nerede diye sizlaniyorlar bu nasıl bir vasatlik döngüsü yaw acıdım adamlara... Aslında bu sezon Ali Koçun ilk sezonu gibi birşey olurdu normal şartlarda ama herifleri Uber kolladılar kadro kalitesi hemen hemen aynı o donemle
Hayır da neden.
 
Başakşehir maçı 1-1 bitseydi biz karagümrük maçında puan kaybedip bu maçı kazansalar halen umutlanırlardı ama öyle bir maç ki maçtan önce biz kaybetmiş tüm medya erkenden 3-4 olur gibi rakamlar konuşulurken 2 hafta üst üstte son dakika golleriyle kazanırlarken bu seferde umutlandıkları maçta son dakika yediler. Muhtemelen sezonu kafada bitirmişlerdir.
 
Üst Alt