The Eternals (5 Kasım 2021) | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
The Eternals filminin konusu ise tıpkı çizgi romanında olduğu gibi fantastik güçlere ve çok uzun yaşamları sahip olan eski bir insan ırkının hikâyesidir. Marvel stüdyolarının 4 .Faz olarak duyurduğu 25 Marvel sinematik evreni Süper kahramanı olan The Eternals filmi günümüzden binlerce yıl öncesine anlatacak.

Çizgi romanına göre “Eternals “ yani Eternallar Titan gezegeninde yaşayan bir ırktır. Eternal'lar farklı gezegenlerde yaşayan canlıların aksine insanlara çok benzerler. Çizgi romanda geçen bir diğer ırk ise Deviantlardır .Deviant'lar Eternal'lar içinde yaşayan Mutant'lar dır. Ezelden beri düşman olan bu iki ırkın yaşamış olduğu üstünlük savaşlarıyla geçen hikaye beyaz perdeye yansıtılmak için oldukça iyi bir proje gibi gözüküyor.

Marvel’ın yeni filmi Eternals’ta birçok ünlü isimle karşılaşıyoruz. Amerika’nın en ünlü oyuncularından Angelina Jolie, adını Game of Thrones dizisiyle duyurmuş Kit Harington, Frida filminde harika bir oyunculuk sergilemiş Salma Hayek, Cinderella filmindeki Prince Charming rolüyle tanıdığımız Richard Madden, komedyen ve senarist Kumail Nanjiani, Güney Kore’nin en başarılı aktörlerinden Ma Dong-Seok ve Captain Marvel’da Doctor Minerva rolüyle Marvel dünyasına adım atmış olan Gemma Chan gibi isimler Eternals’ın oyuncu kadrosunda yer alıyor. Eternals filminin yönetmen koltuğunda ise, bu seneki ödül törenlerinin gözdelerinden olan Nomadland filminin yönetmeni Chloé Zhao otuyor.

Avengers serisinden sonra bizi yepyeni bir kadroyla karşılayacak olan Marvel, Eternals filminin vizyon tarihini 5 Kasım 2021 olarak duyurdu.


 
Üst Alt