Thiago Motta: "Akıllı ol Balotelli!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Thiago Motta: "Akıllı ol Balotelli!"


Thiago Motta: "Akıllı ol Balotelli!"

İtalya Milli Takımı'nın orta saha oyuncusu Thiago Motta, Mario Balotelli ve İspanya maçı hakkında açıklamalarda bulundu.



190674hp2.jpg




Paris Saint Germain'de forma giyen başarılı oyuncu Thiago Motta, Mario Balotelli'nin Euro 2012'de kendilerini ileri taşıyabilecek kalitede olduğunu ancak benzer hataları tekrarlamaması gerektiğini dile getirdi.



Balotelli'nin yeteneklerine saygı duyduğunu belirten Motta, basın toplantısında, "Mario hiç değişmedi. Hâlâ Inter'deki gibi. Beni bazen çok kızdırıyor. Şu an İtalya Milli Takımı'nda ve bu çok büyük bir sorumluluk. Bunun farkında olmalı. Yetenekleriyle takımı sırtlayıp bizi bir sonraki tura taşıyabilir. Öte yandan takımımızın kilit oyuncusu Andrea Pirlo olacak ve tüm takım olarak ona sahada yardımcı olmalıyız." dedi.



Motta, İtalya'nın oyun stili hakkındaki soruya ise, "Futbolda her zaman en önemli şey kazanmaktır. Cesare Prandelli takımın başına geldiğinden beri bizden hep topla daha fazla oynamamızı istiyor. İyi futbol oynayıp yolumuza devam edeceğiz ya da kötü oynayıp eve döneceğiz." şeklinde cevap verdi.



İspanya ile oynayacakları grup maçını da değerlendiren Motta, "İspanya çok kaliteli bir takım. Nasıl futbol oynadıklarını biliyoruz. Ancak onlar mağlup etmek kolay olmayacak. İtalya olarak bizim de kadromuz çok iyi ve sahada elimizden gelenin en iyisini yapacağız." şeklinde konuştu.





Kaynak
 
Cevap: Thiago Motta: "Akıllı ol Balotelli!"



Balotelli bence de akıllı olsun milli takımda. Çarparlar adamı vallahi. Ama Totti yok o kötü oldu :asd:
 
Cevap: Thiago Motta: "Akıllı ol Balotelli!"



balotelli "mario" adını kullanmıyacakmış euro 2012'de anormal insan :D
 
Cevap: Thiago Motta: "Akıllı ol Balotelli!"



balotelli Türkiye'de olsa ona böyle bir uyarıda bulunabilecek bir oyuncu olabilir miydi ? gerçekten mottadan iyi bir açıklama bişeyleri olmadan önce uyarmakta fayda var.
 
Üst Alt