Toroğlu: "Ali Koç, Semih Özsoy ve Zekeriya Alp neden Nihat Özdemir ile görüştüler?" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Toroğlu: "Ali Koç, Semih Özsoy ve Zekeriya Alp neden Nihat Özdemir ile görüştüler?"


geçen sene kadıköy'e giderken bizim için sırat köprüsü olarak gördüklerinden ali palabıyık'ı vermişler demek ki. var'a gitmek zorunda kalmasa o kırmızı kartı bile vermeyecekti. o gün bizi şampiyonluktan ettiklerini sandılar lol
 
kirli işler dönecek malesef, o kadar belliki fb yi şampiyon yapmak istemeleri. ama allahın adaleti hiç şaşmaz, gene ağlayacaklar görün bakın.
 
Nihat özdemir, Ai koç ve semih özsoy bir araya geldikten sonra neler oldu ?

Bi bakalım.

1. Tff fb devre arasi transfer yapabilsin diye kurali degistirdi.

2. 19.00 da oynanacak olan Sivas maçı 16.30 a çekildi. (Ayni serefsizler gecen sene GS ı erzurumda gece oynatmisti kisin tam ortasinda)

3. Kadrolu fb tetikçisi Ali palabıyık sivas maçına atandı ! Olasi maglubiyet ihtimali tamamen ortadan kaldirildi!

Ali istedi fenerasyon baskani nihat abisi yaptı !!

Abv !!
 
Bu nasil bi rezillik boyle

Ali durust Bizim transfer görüsmemizde tesadufen bulundugu icin aglayanlar neler yapiyorlar neler
 
Turkiyede isler perde arkasinda degil gozunuzun onunde yapiliyor. Bu ulkede okadar kopek ve balik havizalilarla dolu oldugu icin adamlarin sokaga cikip biz ligi dizayn ediyoruz demedikleri kaldi. Sadece futbolda degil, herseyde boyle.

Turkiyede herkez patron walla, onun bunun evladi misal olarak firmasi var diye kendin kral olmayi birak peygamber olarak goruyor. Nedeni ise bizim millet kimse kusura bakmasin bir kisim kopeklige devam ederse bunlar basimiza kralda olur, peygamberde bilmedin yarin kendini tanrida ilan eder. Yalakaligin kitabi yazildi Turkiyede kardesim, herhangi biri makam sahibi olsa onun gozunun icine bakamayacak kadar korkaklar var. Yanlisa yanlis diyemeyecek kadar acizlik var, haksizliga haksizlik diyemeyecek kadar kuculenler var.

Is boyle olunca adaleti aramak bir hayal bu ulke icin. Adalet olsaydi bugun fenerbahce diye bir camia olmazdi, en iyi ihtimal amoter ligde olurlardi.
 
Üst Alt