Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) - Sayfa 59 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnan edemiyorum maalesef :D Şimdi bu amatörlüğü düşününce kesin bizim transferler de bir sıkıntı çıkar. Ne bileyim a4'ü yanlış falan yollarlar. :D

Yok sağlık kontrolü için SSK dan sıra almaya çalışıyorlardır o yüzden gecikmeler var. ?

Ben sakinim üstad. Şunun sırasında 30 saat var benim icin. Biseyler olacak hissiyatim kuvvetlidir, bilgilerde akiyor yavaş yavas
 
Diagne için 12.8 m euro nun yarısı peşin ödenecek. Kalanı sonra ödenecek.
Renktaş lafım sana değil, mesajını bilgi kaynağı olarak kullanıyorum.

Uzun mesajlar ne okunuyor bilmiyorum ama yazmak zorundayım.

Bu elemana bu paraları vermek için delirmiş olmak gerek. Ben Diagne'ye Araplar'ın talip olduğunu, yok 10 milyon € teklif ettiklerini de hiç düşünmüyorum. Bana menajer oyunu gibi geliyor, bilemiyorum. Bu eleman zaten 5 sene önce Arabistan'a gitmiş doğru düzgün topa vuramadan da gönderilmiş. Elemanın 2015 yılının öncesi neredeyse yok gibi birşey ama resmen menajerlik başarısı bir şekilde hep transfer olmuş.

Ancak bu beceriksiz yönetim yüzünden ben bu adamın alınmasını yine de destekler sevinirdim ama bir şartla; bonservisi 7-8 civarında olsaydı. İyi kötü Galatasaray'ın işine de yarardı. Geçmişi boş olabilir, sonradan patlama yapmıştır. Lafım yok, olabilir. Bize gelip 10 gol üzeri atsa ne ala hatta sadece 5 kritik maçta 1'er gol atıp şampiyonluğa katkı sağla o bile çok yeterli olurdu. Ancak bu verilen bonservis resmen delilik.

Demek ki yönetim Abdürrahim Dubai'den döndüğünden sonra bile hiç çalışmamış, 2-3 gün önce başkan gece 4'e kadar çalıştık dediğinde bile hiç çalışmamış ki kala kala Diagne'ye hem de bu bonservis bedelleriyle kaldık.

Bu paranın yarısını gidin Orta ve Kuzey Avrupa takımlarının as forvetine verin yönetimleri yedek forveti de yanında paket yapalım mı derler. Şu an araştır, öğlene pazarlık et akşama alırsın. İşi bilen alır.

İnsanı sinir eden durum bu, yoksa doğrudan Diagne'ye kimse karşı değil. Öte yandan bence Galatasaray forveti olmak için biraz yetersiz gibi ama bu yoklukta gideri olabilirdi ancak bu paralara değil.

Galatasaray böyle yönetilirse 1-2 sene UEFA gözetiyor diye mali disiplin sağlar sonra gözetim bitince yine saldım çayıra mevlam kayıra devam eder. Bu kafalarla borç bitmez, kar edilmez.
 
Cagne iyi golcü fakat karakteri de düzgündür umarım. Ligin ilk yarısında bu ligin en iyi yabancı oyuncusu benim vs. tarzı süpersonik demeçleri vardı. Bu yönünü törpülerse bizde tutunur yoksa 50 gol de atsa bizim taraftara kendini sevdiremez.
 
Diagne geldiyse hayırlı olsun. Artık olsun ama. Hayal kırıklığından bıktık.

Maicon satılırsa Luyindama da gelir umarım.

Marcao ile uyumlu olacaklarını düşünüyorum.
 
Bizim yönetimin(özellikle apo bu tanıma tam uyuyor).liseli ergenler hoşlandıkları kızın bir gülüşüne abi güldü kesin iş arıyor tribi vardır ya.o ahval de olduğunu düşünüyorum.

-alo başkanım xxx için görüşmek istiyoruz.

-olur başkanım görüşelim.

-cengiz bey ilk görüşmele çok olumlu geçti.sanirim oldu bu iş
 
Cagne iyi golcü fakat karakteri de düzgündür umarım. Ligin ilk yarısında bu ligin en iyi yabancı oyuncusu benim vs. tarzı süpersonik demeçleri vardı. Bu yönünü törpülerse bizde tutunur yoksa 50 gol de atsa bizim taraftara kendini sevdiremez.
50 gol atsin isterse hergün sexofonik partylerden gelmesin : )))
 
Haydi artık resmi açıklama gelsin, çıldırıyorum.

hqdefault.jpg
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt