Tudor'un Sözleşmesindeki Özel Madde, Dursun Özbek'i Rahatlatıyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor'un Sözleşmesindeki Özel Madde, Dursun Özbek'i Rahatlatıyor!


R0AQka.jpg

Fenerbahçe yenilgisiyle koltuğu sallanmaya başlayan Galatasaray Teknik Direktörü İgor Tudor için ligde kalan 6 hafta çok önemli. Galatasaray, ligi ilk 4 sırada tamamlarsa, Avrupa kupalarına katılma hakkını elde edecek.


Trabzonspor'un şu an sadece iki puan önünde olan sarı-kırmızılılar, ilk 4 dışında kalırsa durum kritik... Galatasaray'ın ligi 5. bitirmesi durumunda Avrupa bileti için Türkiye Kupası'nı Başakşehir ya da Fenerbahçe'nin alması gerekiyor.

Sarı-kırmızılı kulübün Tudor'la imzaladığı sözleşmeye özel madde koyduğu ortaya çıktı. Eğer Galatasaray, Avrupa Kupaları'na gidemezse, yönetim herhangi bir tazminat ödemeden Tudor'un sözleşmesini feshetme hakkına sahip.

Sarı-kırmızılı yönetim, Avrupa vizesi almasına rağmen Tudor'la yollarını ayırmak isterse Hırvat teknik adama 400 bin Euro tazminat ödemek zorunda. Ligin son 6 haftası Galatasaray kadar, Tudor'un da geleceğinde belirleyici olacak.

Sabah


PORTAL HABERİ
 
Ulan avrupa kupasina gidemezsen zaten o paranin 5 kat fazlasini direkt kaybediyorsun kafaya bak yahu. Rahatlatiyormus sicam oyle rahatlamaya
 
Dursun 400 bin kar edecem diye avrupadan gelecek en az 6-7milyonu yok sayarsa hiç şaşırmam.

Seneyede alacağı hocaya küme düşürme maddesi koydurur.

DURSUN İSTİFA!
 
Üst Alt