Vazgeçemediğimiz Yiyecekler ve İçecekler - Sayfa 205 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Vazgeçemediğimiz Yiyecekler ve İçecekler


Dun kısır yapayım dedim, bulgur pilavı oldu. Yemek yapmak gerçekten bir sanat mış. Anne ve hanımların degerini bilelim.
Yemek yapmak kendine has bir sanat.
Öğrenmek istiyorsanız ama öğrenebilirsiniz. En kötü 1e1 yemek tariflesine göre yap.
Lakin gerçek bir usta olmak için, Yemeklere ve yapılışına bir ilgi ve aşk duymalısın.
Bazı Insanları içinde vardır - genellikle sanat ruhlu insanlar'da.
___________
Ben dün akşam kendime ve aileme
"Tavuklu Kızartılmış Çin Makarnası"
yaptım.

Çin "Mie" Makarnası kullandım.
Havuç, Pırasa ve Fasülye-Filizi vardı içinde.
Aroma için ise Soja Sosu, Kızartılmış Susam Yağı ve Yumurta.

Herşey taze bir şekilde, koca bir Wok tenceresinde yapıldı.

Dünya mutfaklarına ilgim çoktur...ve Evet Yemek Çubuklar sırf süz ve resim için koyulmadı oraya şahsım tarafından ;)
IMG_20201116_175802.jpg
 
Yemek yapmak kendine has bir sanat.
Öğrenmek istiyorsanız ama öğrenebilirsiniz. En kötü 1e1 yemek tariflesine göre yap.
Lakin gerçek bir usta olmak için, Yemeklere ve yapılışına bir ilgi ve aşk duymalısın.
Bazı Insanları içinde vardır - genellikle sanat ruhlu insanlar'da.
___________
Ben dün akşam kendime ve aileme
"Tavuklu Kızartılmış Çin Makarnası" yaptım.

Çin "Mie" Makarnası kullandım.
Havuç, Pırasa ve Fasülye-Filizi vardı içinde.
Aroma için ise Soja Sosu, Kızartılmış Susam Yağı ve Yumurta.

Herşey taze bir şekilde, koca bir Wok tenceresinde yapıldı.

Dünya mutfaklarına ilgim çoktur...ve Evet Yemek Çubuklar sırf süz ve resim için koyulmadı oraya şahsım tarafından ;)
Ekli dosyayı görüntüle 101430
Ne olacak bu özenti tavırlar.
 
Ne olacak bu özenti tavırlar.

Sen her gün fasülye ile Baguette'ini yemeğe devam et vizyonsuz.
Her ülkenin güzel yemekleri var...

Insan kendini niye limite eder ki yeni tatlara, tarifelere ve yeni aromalara?

Bu sabah da Sunny Side Up yaptım kahvaltıya - sen ama bunu da bilmezsin plouc. Bir Alman atasözü (proverbe souabe) der ki:

"Ce que le paysan ne connaît pas, il ne mangera pas".

PS:
Screenshot_20201117_112505.jpg
 
Sen her gün fasülye ile Baguette'ini yemeğe devam et vizyonsuz.
Her ülkenin güzel yemekleri var...

Insan kendini niye limite eder ki yeni tatlara, tarifelere ve yeni aromalara?

Bu sabah da Sunny Side Up yaptım kahvaltıya - sen ama bunu da bilmezsin plouc. Bir Alman atasözü (proverbe souabe) der ki:

"Ce que le paysan ne connaît pas, il ne mangera pas".

PS:
Ekli dosyayı görüntüle 101433
Discours Ignorant Ignorant German Plum. Que savez-vous de l'alimentation? :red:
 
Yemek yapmak kendine has bir sanat.
Öğrenmek istiyorsanız ama öğrenebilirsiniz. En kötü 1e1 yemek tariflesine göre yap.
Lakin gerçek bir usta olmak için, Yemeklere ve yapılışına bir ilgi ve aşk duymalısın.
Bazı Insanları içinde vardır - genellikle sanat ruhlu insanlar'da.
___________
Ben dün akşam kendime ve aileme
"Tavuklu Kızartılmış Çin Makarnası" yaptım.

Çin "Mie" Makarnası kullandım.
Havuç, Pırasa ve Fasülye-Filizi vardı içinde.
Aroma için ise Soja Sosu, Kızartılmış Susam Yağı ve Yumurta.

Herşey taze bir şekilde, koca bir Wok tenceresinde yapıldı.

Dünya mutfaklarına ilgim çoktur...ve Evet Yemek Çubuklar sırf süz ve resim için koyulmadı oraya şahsım tarafından ;)
Ekli dosyayı görüntüle 101430

@Forumdaki butun kizlar duyurulur.

#kaçırmayın
 
Üst Alt