Vazgeçemediğimiz Yiyecekler ve İçecekler - Sayfa 268 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Vazgeçemediğimiz Yiyecekler ve İçecekler


1 aydır lezzeti taştan çıkarark besleniyorum.
öyle manyak gibi ölçü ay gramaj değilde - basit telefonun kendi sağlık zavazingosunda kaloriye dikkat ediyorum.

FAKAT. Şu arkadaş hayatıma girmiş olması iyi oldu ama kötü oldu.

adasdasd.jpeg

Topy fıstık diye bilinen soya kaplı fıstık.

hiç beklenmedik şekilde de kahveyle anormal bir şey oluyor.

avantajı : ucuz sayılır diğer abur cubur çerez dünyasına göre.
Dezavantaj : kendini durduramazsan eyvah eyvah
 
iyi bir kasap eliyle hazirlanmis palu tava ya da diger adıyla kuru kebap yeyin.
Yaninda dogal aci soslu buz gibi salgam suyu.
Hayatin anlamını kesfedersiniz.
Buyuk sehirlerde yasayan insanlar ya sokak arasi kalitesiz yemeklere ya da astronomik fiyatlı lezzetlere mahkum oluyor.
 
@ cig fındık
@ elazig usulü etli cigkofte ( evde hazirlamaniz lazim)
@ mangalda küşneme veya bonfile yanina kizartilmis sarmisak
@ soguk el yapimi acik ayran
@ bol etli kuru fasulye yanina bir bas kuru sogan ve meyhane pilavi
@ köpük sucuk pestil yanina taze badem içi
bu yazdiklarimi dogu yoresinde mutlaka deneyin. karadeniz'e gittim resmen ete yemege hasret kalmistim.
 
Geçen Köln'de sevdiğim bir pizzacı'ya gittim yine. Orijinal İtalyan pizzacısı.

Siparişimi verdikten sonra içeriden bir ses duydum mutfağa doğru "Orhan abiiiiğğ bir tane ton balıklı Pizza çiiieek".

Şok oldum. Meğerse bizim İtalyan yapıyor diye sandığımız pizzaları Orhan abi diye biri hazırlıyormuş.
benim yasadigim yerde pizzayi 50% hint/pakistanlilar yapiyor 25% arnavutlar 25%italyanlar maalesef
 
Üst Alt