Yolanthe Cabau: "Kocama oyun oynanıyor!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Yolanthe Cabau: "Kocama oyun oynanıyor!"


8128164.jpg

Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau patladı: "Sneijder'ı 9 yıldır tanıyorum ve tüm bu yıllar boyunca onu takip ettim. Bazı oyunlar dönüyor tabii... Ama Wesley bunu bana son dakika söyler. Herhangi bir anlaşma olursa, ben de duyacağım."

Galatasaray'da Igor Tudor ile Sneijder arasındaki iplerin artık kopma noktasına geldiğini eşi Yolanthe Cabau da resmen açıkladı. Yolanthe Cabau, Hollanda basınına yaptığı açıklamada, eşinin Galatasaray'dan ayrılması için oyunlar oynandığını vurguladı ve şu ifadeleri kullandı:

Wesley'i 9 yıldır tanıyorum ve tüm bu yıllar boyunca onu takip ettim. Bazı oyunlar dönüyor tabii. Ama Sneijder, bunu bana son dakika söyler... Herhangi bir anlaşma olursa, ben de duyacağım.

Wes'in eşi iki ülke arasındaki kriz hakkında da "Böyle bir kriz olsun tabii ki istemeyiz. Ama insanlar hala tatlı ve yardımsever" yorumunu yaptı.

Galatasaray'da Igor Tudor ile Sneijder arasındaki iplerin artık kopma noktasına geldiğini eşi Yolanthe Cabau da resmen açıkladı.

Hürriyet Haber
 
Sizin gibi kaliteli insanlar bu ülkede yapamazlar. Galatasaray kalite olarak zaten mahalle halı saha takımına döndü her açıdan.

Git Sneijder kurtar kendini daha 4 sene çok rahat oynarsın iyi bir takımda.
 
İkisi de insani yönden çok pozitif insanlar , umarım haklarında hayırlısı olur.Sneijder ayrılırsa da güzel uğurlayalım.
 
Cin ve araplara gitmek istemiyorsa zaten sözlesmesi bitene dek bizle cünkü kimse vermez o paralari. Olurda Amerikadan iyi bir teklif gelirse bizim rakama yakin veya daha düsük ozaman düsünmez derhal gider.
 
Üst Alt