2024 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı - Sayfa 22 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2024 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı


Süheyl Batum'un sicilinde yer alan Şükrü Ergün sağlık sorunları nedeniyle listeden çıkmak için başvurmuş yani yok gibi bakılabilir kendisine gerçi yönetimde yoktu ama etkiler mi bilmem?
 
Erden Timur mevzusu netlik kazanır mı bugün
Net bir şey söylenmezse artık listede olmayacağını söyleyebiliriz
Yok bu gün kazanmaz. Zaten listede olmayacağı net Erden Timur'un Sportif AŞ'de de görevi devam ediyor. Seçimden sonrada devam edecek ama net lig bitince netlik kazanır AŞ'de devam edip etmeyeceği. Umarım devam eder ki edeceğini tahmin ediyorum ama etmeyecekse neden etmediğini de açıklar ki kafalarda soru işareti kalmasın.
 
Süheyl Batum : Ünal Aysal, ''Seçimi kazanırsanız Sportif A.Ş'nin başında yer alırım'' dedi. Kendisine bizim yanımızda olduğu için teşekkür ediyorum.
 
Batum açık açık yalan konuşuyor. Muslera'dan önce Brezilyalı kaleci getiriyordu taraftar sayesinde geldi Muslera. Yine Sneijder, Drogba'dan önce bu kulübe Hagi, Popescu, Jardel falan geldi.
 
Batum yine kendi içinde çelişiyor. Karar ver kardeşim AŞ'de Erden Timur ile devam mı edeceksin yoksa Aysal'ı mı başına geçireceksin? Siyaseti de kattı işin içine iyice batırdı GS'nin Uğur Dündar'ı mı olmaya çalışıyorsun acaba sen. Divan kurulunda "Her şey çok güzel olacak" sloganı atılırken susmuştun sayın Batum siyaseti beceremedim şimdi buraya mı geliyorsun? Hiç yoktan sinirimi zıplattı herif. Bunların iyi niyetli olmadığını bu konuşmasından sonra daha net anladım bu adamların niyeti iyi değil.
 
Batum yine kendi içinde çelişiyor. Karar ver kardeşim AŞ'de Erden Timur ile devam mı edeceksin yoksa Aysal'ı mı başına geçireceksin? Siyaseti de kattı işin içine iyice batırdı GS'nin Uğur Dündar'ı mı olmaya çalışıyorsun acaba sen.
Timurla devam edeceğim demedi ki
'' Erden Timur'u, Okan Buruğu, Muslerası...Böylesine ruhu birbiriyle tutmuş bir ekibe itirazımız yok, sadece gelecek ile ilgili kaygılarımız var'' dedi
Kaçırdığım bir şey varsa bilmiyorum
 
Timurla devam edeceğim demedi ki
'' Erden Timur'u, Okan Buruğu, Muslerası...Böylesine ruhu birbiriyle tutmuş bir ekibe itirazımız yok, sadece gelecek ile ilgili kaygılarımız var'' dedi
Kaçırdığım bir şey varsa bilmiyorum
Ondan sonra açıklamasında ilk başta Aysal Sportif Aş'nin başın olacak dedi. Sonra da Okan hocayı gönderecekler iddiasına karşı biz Erden Timur, Okan Buruk gibi isimlerle devam etmek istiyoruz dedi. Hem Aysal hem Erden Timur nasıl olacak?
 
Üst Alt