GSC Haber - Dursun Özbek: "Baş ahlaksız Ali Koç..." - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Dursun Özbek: "Sahaya girdin de ne kazandın? Ne kazandın Ali bey? Toplumu bölmeye ve toplum içine husumet tohumları ekmeye çalışmak, memlekete ihanetten öte bir şey değildir!"
 
Saldiri ve oyuncularin soyunma odasindan küfürlü tezahüratini orda gösterip, TFF ve Devleti ceza vermeye davet ediyorum desene.

Ama daha Ali bey de sen
 
Ali Koç’un stadyuma gelip sahaya çıkması arasında 15 dakika vardı. Galatasaray taraftarı, bu süre zarfında sizin nerede olduğunuzu merak ediyor.

Dursun Özbek: "Maç bittikten sonra Okan hocamın odasındaydım. Artık maç bitmişti, stattan ayrıldım ve yola çıktık. Ben yoldayken haber geldi. Ben dönüp gelene kadar Ali Koç orayı terk etmişti. Kimin aklına gelirdi birilerinin böyle gelip silahlı korumalarla stadı basacağı?"
 
Uzun ve dolaylı cümle kurmaya gerek yok. Net bir kaç cümle edin yada daha güzeli 15 gün öncede arda kardeşler maça verilecek denince önlem alsaydınız.
 
Erden Timur: "Yüzlerce araba durdurularak polis esortuyla içeri giriliyor. Emniyet görevlilerimiz arasında hiçbir şey yapmayarak, telefonla konuşarak arkasını dönenler var. Meydan bırakılmıştır! Silahlı adamlarla gelenler korunmuştur."
 
Ettik de bu kaçıncı şikayet görevleri bu olayları engellemek olanlar hiç bir şey yapmıyor Özbek'i eleştirin hatta istifa kampanyası yapılsın ama işi bunları engellemek olan Bakanlıkları, polisleri es geçmeyelim onları da gündeme getirelim. Bunu yazınca bile burada yok Dursun'u koruyorsun falan diyen arkadaşlar çıkıyor.
Ülkede hukuk bitik. Zaten pavalı köpeklerin başı buna güveniyor. Nüfuzla, parayla herşeyi yapabileceğine inanmış. Dün alkolden kıpkırmızıydı suratı. Şunun yaptığını dışarıda sen ben yapsak ters kelepçe takarlar bize.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ali beyli kısımlar hariç gayet normal konuşmuş bence bir sıkıntı göremedim
Konuşmasında sıkıntı olup olmaması da önemli değil ki. Sonuç alınmaması sıkıntı kaç olay oldu kaç şikayet oldu ama devletin görevlileri görevlerini yapmıyor. Süheyl Batum mesela o başkan oldu diyelim hatta herhangi bir X diyelim kim ne nasıl durdurabilir bu olayları? Emniyet görevini yapmıyorsa orada ki polisler durdurmak yerine eşlik ediyorsa, savcılar ve bakanlar sus pus takılıyorsa o kişi ne yapabilir? Batum'da mesela bu gün her normal insan gibi gitmiş şikayetçi olmuş daha fazlasında ne yapabilir? Taraftarı oraya çağırsın falan diyen arkadaşlar tutki çağrıldı yapıldı orada bir silahlı adam taraftara ateş etti orada olacakları akacak kanı düşünüyor muyuz?
 
Erden Timur: "Korumakla yükümlü olduğunuz insanları değil de silahla gelen insanları koruyorsunuz. Bundan sonra herkes 100 silahlı adam tutup böyle bir şey mi yapsın? Ne olacak çatışma mı çıksın? Bunlar işleri nerelere götürür?"
 
Üst Alt