2018 DK D Grubu M:1 | Arjantin 1-1 İzlanda | MS | 16 Haziran | TRT 1 - Sayfa 23 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2018 DK D Grubu M:1 | Arjantin 1-1 İzlanda | MS | 16 Haziran | TRT 1


"Messi şöyle, Messi böyle, Messi bilmemne, Ronaldo en iyisi" diyenlere hatırlatma yapalım.

2 yıl 2 gün önce. Avrupa Şampiyonası, F Grubu.

Portugal 1-1 Iceland - European Championship 2016 Live

Portekiz 27 şut çekiyor, 10 tanesi Ronaldo'dan. Ama maç Nani ve Bjarnason'un golleriyle 1-1 sonuçlanıyor. Maç sonrasında Ronaldo, İzlanda'ya "küçük takım. Defans yapıp durdular, şanslılardı, 3 puan bizim olmalıydı" diyor. Grubu da aynı zamanda 3 beraberlikle İzlanda'nın altında 3. bitirip tur atlıyorlar. Sonunu biliyorsunuz zaten, kupayı kazandılar.

"Arjantin kazanır kupayı"ya getirmeyeceğim, sadece Messi için çok istesem de şanslarının olmadığını düşünüyorum. Burda anlattığım tek maçla koskoca Messi'nin yerden yere vurulmasının abesle iştigal olduğu.
 
İzlanda her zamanki gibi çok iyi kapandı ama Arjantin'de Meza ve Messi dışında kimse sorumluluk almadı. Di Maria ve Aguero çok kötüydü.(gol atmasına rağmen)

Arjantin bir şekilde çıkar bu gruptan ama Messi dışında planları olmalı. Yazık olacak yoksa. Mutlaka Biglia yerine Lo Celso oynamalı.
 
İzlandada türk öldürmek serbestdi sanırım
Evet aynı sebepten ötürü islam düşmanlığı da serbest zira geçen sünnet yasak diye yahudiler tepki gösteri o size değil türklere dendi;

Murat Reis tam 1 ay boyunca tüm izlandayı işgal etti sonra da çekip gitti direniş olduğu için değil savaşacak adam kalmadı 1627'deki bu işgale tarihte Tyrkjaránið diyorlar...
 
Messi'nin kötü futboluna ragmen bana göre simdiye kadar izledigimiz takimlar arasinda en güzel futbolu oynayan takim arjantin

Messi kendini bulursa dünya sampiyonlugu uzak degil arjantin icin
 
Df2H88rX4AI60qv.jpg:large
 
Çok değil 6 sene öncesine kadar Makedonya, Moldova, Estonya gibi San Marino tarzı takımların bir tık üstü seviyede olabilen ilçe nüfuslu bu küçük ülke, Avrupa Şampiyonasının ardından Dünya Kupası'nda da tarih yazıyor. Çok sağlam ve disiplinli bir savunma hattı, yenik duruma düşse de maç çevirebilen bir hücum gücü var. Tek kelimeyle takdire şayan. Arjantin ise yine hayal kırıklığı olacağının sinyalini net bir şekilde verdi. Dünya Kupasına son anda katılabilen bir takımdan da fazlasını beklemek polyannacılık olur..
 
Bu İzlanda kadar insanı yoran bir takım yok ya ? adamlar Viking gibi birde kapandılar mi al başına belayı ama şöyle bir tahmin yapayim İzlanda Nijerya maçını kazanamaz. Çünkü aynı kendileri gibi atletizm temelli benzer bir takım oda . Ama Hırvatistana da sürpriz yapabilirler ?
 
Üst Alt