GSC Haber - 2023 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Haber 2023 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zaniolo mesela bonservsi + 4.5 yıllık maaşı ile= Yaklaşık 30 milyon euro bu adam 35'e satılsa sezon sonu kalan 4 yıllık yükümlülükleri de olmayacak bu da 47 milyon civarı demek yani yarısı Zaniolo ile düşüyor resmen. Her oyuncu için geçerli bu. O yüzden oyuncunun tüm kontrat süresini alıp söylemek algı yaratmak amacıyla yapılan bir şey bence. Yıllık maaş maliyeti önemli bence.
 
Transfer yapmadan bu dinazor abilere sorsunlar Sportif Başarı Istiyor muyuz? Yoksa Kayserispor ayarında takılalım mı? diye. Bu sene yönetimin transferde falsosu yok denecek kadar az. Son 3 sene incelensin garabet görmek istiyorlarsa orada yatıyor rezillik.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
 
Florya'da ki Arazi'den ne kadar gelir geleceğini vs herşeyin projeksiyonunu yapmak lazım.

Açıkçası arsa alınmadan önce, oraya yapılması planlanan evlerin imar durumuna göre kaç katlı daire olacağı, potansiyel gelirin ne olacağı net rakamlar ile açıklanmalıydı. Açıklandıysa sorry.

6-7 katlı evler ile 65 dönüm arazide ev satışı planlanıyorsa ayrı. 2 katlı villa tipi evler ayrı.

Bir kısmına 15 katlı Residence tipi ev yapılıp, kalanı villa tipi yapmak ayrı planlar.
 
Bonservis-Maas konusundaki bahsedilen yükümlülükler bence su an bizim icin dert edilecek durum degil. Sampiyon olacagiz, avrupada olacagiz ve zaten belli bir seviyede olan oyuncularımızın satışı tabloyu düz mantik tersine cevirecek. Diger gelir gider kalemlerindeki stabilizasyon daha onemli. Projelerin getirisi fazlaysa o yükümlülüğe girilir, diger türlü hicbi sey yapilamaz zaten. Erden timurdan daha iyi bilecek degiliz herhalde ozellikle bu isleri yapi arazi vs
 
Boş yapmayın ya burası dingonun ahırı değil.

Sorgulanacak tabii, çıkıp 10 milyar gelecek demekle olmuyor.

Tüm sürecin tabii ki açıklanması lazım mali genel kurulda.
Dingonun ahırı değil. Sorgularken de adam akıllı cümlelerle sorgulanır. Saçma algı yaparak değil. Bu arada 4 milyarlık borcun içinde 2 milyarı derneğin kulübe borcu sanırım. Bir de oyuncuların bonservis + tüm yıllıklarını toplayıp söylemekte biraz algı yapmak için bu arada.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt