GSC Haber - 2023 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Haber 2023 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riva ve Mecidiyeköy'den 3.7 milyar TL'ye yakın para girişi olacak bunun 1.1 milyar TL'si Florya'nın tapusuna kalanı da inşaat maliyetlerine gidiyor kredi çekmeden bile inşaat işini bitirebiliyoruz. Florya'yı buradan gelecek gelirle inşa edip kalan para tamamen borçlar ve kasaya kalır. Ben yönetime güveniyorum.

Futbol konusundaysa bugün görüyoruz ki her oyuncumuza teklifler geliyor 4 yıllık maliyetlerini hesaplayıp toplam rakam vermek yanlış sene sonu Nelsson + Boey satışını yapmış olsak 1 milyar TL'ye yakın kulübe para girişi sağlamış olacaklar. Futbol büyüyerek başarılı olunur küçülerek başarı sağlayamazsın doğru büyümeyle mevcut oyuncuların bile daha değerli hale gelir. Zaniolo hamlesi büyük bir hamle hatta gelmiş geçmiş en büyük potansiyel hamlesi 3 ay sonra 35 m euro'ya alacak 10 tane takım çıkar.
 
Dingonun ahırı değil. Sorgularken de adam akıllı cümlelerle sorgulanır. Saçma algı yaparak değil. Bu arada 4 milyarlık borcun içinde 2 milyarı derneğin kulübe borcu sanırım. Bir de oyuncuların bonservis + tüm yıllıklarını toplayıp söylemekte biraz algı yapmak için bu arada.
Kim nasıl sorguladı? Hülleyi diyorsan neden 3 inşaat şirketi kurduğumuzu ben de anlamış değilim.

Dernek borcu olunca ne değişiyorki ki o kırılım da net değil.

Şu mali tabloyla vaatler uyuşmuyor, alacaklarını alamazsan borç 8 milyar. Seneye 10 milyar olacak, daha dün net borç 2 oldu diye ortalığı ayağa kaldırıyorduk, acil nakit girdisi olmak zorunda.

Bu ortamda sorgulamak olağan ve yönetim de açıkça açıklamalı.
 
2022 yılının sonunda borç alacak verecek farkı 4 milyar küsürdü zaten gelen oyuncular ve mevcut borcun faizleriyle oluşan borç o kadarda sürpriz sayılmamalı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt