#13 Sergen Yalçın - Sayfa 15 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Şu konuşmanın tamamını dinledim Sergen'i tebrik ederim. Durumu kabullenmiş takımını cansiparane savunuyor. Bizden flaş transfer falan beklemeyin batarız diyor.

Bizde benzer bi durumdayız aslında ama Fatih hoca bu demeci vermek zorunda kalsa dudağını büke büke, yönetimi suçlama mesajlarını çaka çaka, onlarca trip mimiğiyle rahatsızlığını belli eder herkesi gererdi. Çünkü ona göre kendi başarısını sağlamak paraları saçamayınca çok zor olacaktır.

Kulübümüzü batışın eşiğine getiren o transfer paralarını harcatmadan scout transferleriyle birkaç sene geçirmemiz gerekiyor. Aldığımız adamı ederinin üç katına alıp, ederinin yarısına satarak, astronomik maaşlar vererek bu süreci artık sürdüremeyiz.

Ancak bu durum Fatih hoca gibi çılgın para harcatan, genç oyuncuya tahammülsüz bir hocayla idare edilemez. Elindeki malzemeyle en iyisini yapmaya çalışan, mütevazi, genç ama başarılı bir hocaya ve çok iyi bir scout ekibine ihtiyaç var.
Adam realist , Fatih hoca maalesef çok kibirli ve kırılgan.

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
 
sergen bu dönemde hocaları olduğu için bjk çok şanslı yoksa bu sezon da gelecek sezon da ilk 5 e giremezdiler. Herif bikaç ayda bile altyapidan kaleci çıkardı hemen.oyuncu geliştirme konusunda iyi bi hoca
 
Sergen Yalçın: "Gençlerle oynarım ama 6. haftada 3 mağlubiyet, 3 beraberlik olduğu zaman bana, 'helal olsun, gençleri oynatıyorsun' diyecek misiniz? Tabela önemli. Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz?"
Sergen Yalçın: "Gençleri rahat bırakın. Zamanı geldiğinde zaten oynatıyoruz. Bu kadar üstüne gitmeyin çocukların. 7 tane genç oyuncuyu aynı anda oynatamayız."
EhjdpatXgAEAO4G
 
Futbolu bizde bırakabilirdi...Kalmak istedi kimse orali olmadi....Beşiktaşa döndü...

Malumunuz bizim klüp iyi oynayani yollar kendimi bildim bileli..
 
Üst Alt