2009-2010 Sezonu | 64 Puan, 3. Olduk ! - Sayfa 5 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2009-2010 Sezonu | 64 Puan, 3. Olduk !


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Biten 5, Kalan 29; 15 Puanla Lideriz...



kadıköyde feneri yendiğimiz an puan farkı büyük ihtimal 5-6 olacak fener ondan sonra başkanından teknik direktörüne alexinden guizasına domino taşı misali yıkılır gider..:D
 
Cevap: Biten 5, Kalan 29; 15 Puanla Lideriz...



Durmadan dinlenmeden adım adım...



6 Hafta 18 Puan..Liderliğe devam..
 
Cevap: Biten 5, Kalan 29; 15 Puanla Lideriz...



yaaaa bu eziktaşın sarı kırmızıdan cektigi ne böyle yaaaa rekdaşımız kayseri de maglup etti :D stat 6.haftada istifa diye bagırmaya basladı eziklerin ezilmesini devamı ile :D
 
Cevap: Biten 6, Kalan 28; 18 Puanla Lideriz...



Bitime 3 hafta kala şampiyonluğumuzu ilan ederiz aksilik olmazsa.
 
Cevap: Biten 6, Kalan 28; 18 Puanla Lideriz...



Puan durumu analizi (geçen yıl ile kıyas):



Galatasaray ‘ımız geçtiğimiz yılın ilk 6 haftasını 3 galibiyet (Denizli, Kocaeli, Konya), 2 beraberlik (Kayserispor, Antalya) ve 1 mağlubiyetle (Bursa) 11 puanda ve 5. olarak kapatmıştı. Yılı yine 5. sırada bitirmemiz ise enteresan, beklenmedik ve unutulmayacak bir anı olarak hatırlarda kalacaktır.



Geçen yıl ilk 6 maçta, 14 gol ile yine en golcü takım ünvanı da elimizdeymiş. Bu yıl ise, ligi Fenerbahçe ile 6 ‘da 6 giderek attığımız 19 golün sağladığı gol averajı dolayısıyla lider olarak götürüyoruz. Geçen yıl 54 maçta 144 gol atılırken, bu yıl 52 maçta 131 gol atılmış durumda. Bu analizin detayına baktığımızda, Galatasaray, Trabzon, Fenerbahçe, Eskişehir ve G.Birliği haricindeki takımların geçen yılki gol rakamlarına henüz erişememiş durumda olduğunu ve saydığım bu takımların, ligin ilk 5 sırasını işgal ettiğinin altını da çizmek isterim.



Geçtiğimiz yılın ilk 6 haftasında, ilk 5 sırada yeralan takımlardan sadece 3 ‘ünün ligi ilk 5 ‘te bitirebilmesi, bu yıl -şimdlik- ilk 5 takım arasında bulunan Eskişehir, Trabzon ve G.Birliği ‘nin lig sonundaki pozisyonu hakkında benzer şüpheleri akla getiriyor.



Geçen yıl 6 maçta sadece 6 puan toplayabilmiş Fenerbahçe ‘nin formsuzluğunu, bu yıl aynen Beşiktaş sergilemekte. Siyah-beyazlılar da bu yılın ilk 6 haftasında sadece 6 puan toplayabildiler.



Geçen yıl 6. haftada ligde son sırada yeralan Kocaelispor düşmekten kurtulmazken, düşme hattındaki diğer 2 takım son 2 haftada ligde kalmayı garantileyebildiler. Benzer şekilde bu yıl 6 ‘da “0” yapan Kasımpaşa umut vermezken, düşme hattında bulunan diğer 2 takım da (Denizli ve Sivas) futbol olarak sınıfta kaldılar. Özelikle ülkemizi Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçında temsil eden Sivasspor ‘un henüz 1 puan almış olması oldukça manidardır. Sivasspor, "giderek toparlanması gözlenecek" değil, giderek "küme düşmesi olağan karşılanabilecek" takım hüviyetine bürünmektedir.



Ligin bundan sonraki haftalarında, Galatasaray ve Fenerbahçe ‘nin puan kaybetmeden daha kaç hafta maç kazanabilecekleri gündemin 1. sırasını oluşturacak gibi görünüyor.



Abdullah TAŞAN
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt