2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı - Sayfa 5 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı


Cevap: 2009-2010 Formaları



gs09-10lila1.jpg




Lila severler için :D
 
Cevap: 2009-2010 Formaları



Fatih Aybars Hakan'ın iki tasarımıda süper.Bu tasarımları nerde yaptınız ki hacı ?

Bunların bir kaç açıdan daha görüntüsü varsa süper olur PES2009'A eklim hemen :D
 
Cevap: 09/10 Sezonu Formaları [İstekler / Öneriler]



kardeşler ben bu işin yaklaşık 2-3 yıldır peşinde koştum adnan polatada ulaştım. ben yaklaşık 1 yıl önce istifa eden gs paz.aş gn md selva darnel ile yaklaşık 2 yıl çalıştık yani ben ona yaklaşık 100 civarı tişört vs tarzı tasarım yolladım yaklaşık 30-40 civarında tişörtüm üretime girdi yazılı sloganlı değişik tarzlarda neyse olmadı ben ertuğrul akbulut ilede görüştüm adidas türkiye direktörü adidasın almanya ve abd de 30-40 tasarımcısı var senin tasarımlarını aldıklarında o adamlar boşa çalışmış olur ee sende bunları acaba içerden gelen yeteneklemi yoksa ilhamla mı yaptın hadi diyelim o adamı işten atıp yerine seni aldılar sonrası senden bişey çıkmazsa nolcak vs bu tür milyonlarca olay var bu işin içinde . ama aslında işin doğrusu bu gs için böyle bakın çok önemli bir detay size: 2006-2007 te dünyada adidasın hangi formasında klasik adidas omuz-kol çizgisi yoktu düşünsenize. durun söyliyeyim sizlere fenerbahçe. adamlar unu koskoca adidasa kabul ettirebiliyor.ben 100 yıl forması yaptım gs için . gs 100 forması nı hatırlıyorsunuz . ve onun nasıl olduğunu biliyorsunuz değilmi . biz önce zihniyeti değiştirmeliyiz. ben gs dergisine gs klübüne bir öneri yolladım. dedimki her yıl en az 1 formayı taraftarlar tasarlasın oylansın o formayı gs o yıl giysin. biz adidasa böyle bir şey yaptıramayız dediler biliyormusunuz. ayrıca sizlere çok önemli bir not daha doğrusu selva darnel in bana anlattığı bir şey: geçen yıl gs parçalı formasında hatırlarsınız yanlarda kup denilen parçalar vardı hani boynuzu andıran. gs bunu istemiyor adidas ta diyorki kusura bakmayın koymak zorundayız neyse formalar öyle çıkıyor selva darnel bir bakıyor fb turkuaz forması dümdüz turkuaz hemen ertuğrul akbulutu arıyor hani olmuyordu diyor. onun cevabı iyi bakın var diyor onda da kup var. hayır diyor yok ısrar la selva darnel. iyi bakınca aslında ıolduğunu ama ana renk le aynı renkte olduğunu görüyor. yani kıssadan hisse fb bu ileri bizden daha iyi yapıyor. en azından ya yönlendiriliyor yani adidas fb ye yardımcı oluyor yada onlarda (fb) daha işi bilen akıllı adamlar var çünki aynı renk kup koydurabilir klüp bötyle birhakkı var.size kısaca forma olayını anlatayım nasıl oluyor bu işler. yani klüplerin giyeceği formalar nasıl belirleniyor:

önce giyeceği formaları adidas 4-5 örnek olarak belirliyor. şeklen yani şekli klüp bozamıyor. klübün sadece renk seçme hakkı var yani az öncede söylediğim gibi kupların mesela renklerini belirleyebilir. neyse sonra bunları bildiriyor adidasa ve üretime geçiliyor. hatırlarsınız. sezon ortasında gs düz kırmızı bir forma çıkardı hatırlarmısınız. sizce nolduda çıktı birden bire sezon ortasında formamı çıkar işten az önce anlattığım fb turkuaz forma muhabetinden kaynaklanıyor yani bir anlamda gs ağzına bir parmak bal çalındı. daha kabacası belkide gs-fb sidik yarışı idi. yani ona yaptınız bizede yapın olayı.

aslında sizlerle paylaşmak istediğim çok şey var ama sanırım bu kadar yeterli teşekkürler.



Hocam bu adidasın fb ye kıyak gecip bizi 2. plana atma işi hep var.Mesela bir örnek bu fb nin bütün formalarında (şortda da dahil olmaz üzere) amblemler hep nakış olarak yapılıyor,ama aynı paraya aldıgımız GS formalarında amblemler yapıştırma.Hatta bunların bazen düştüğü de oluyor.Bence bu yapılan anlaşmanın maddeleriyle ilgili.İşini bilen Aziz maddeleri ona göre koydurmuştur.Sanmıyorum ki bizimkiler öle bişe yaptırsın...
 
Cevap: 09/10 Sezonu Formaları [İstekler / Öneriler]



Uğur Karaoğlu'nun yapmış olduğu tasarım oldukça hoş duruyor.
 
Üst Alt