2014 DK YF | Brezilya 1-7 Almanya | MS | 8 Temmuz - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2014 DK YF | Brezilya 1-7 Almanya | MS | 8 Temmuz


iki takımı da sevmiyorum ve bence ikisi de burayı haketmediler

Brezilya'da 2 adam yok, Fred ve Gustavo'yu da saymazsak 7 kişi oynayacaklar.

Almanlar alır.
 
Hangi bal grubunda portekiz vardı kimine göre favoriydi Afrika'nın en güçlü takımı gana vardı amerikada zayıf bir takım değil çeyrek finaldede fransa gibi şu zamana kadar en iyi top oynayan takımı eledi ve sen şimdi tutmussun bal diyorsun



GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katilirsin veya katilmazsin kardes. Ben bunlarin her macini izlerim, ön eleme ve dostluk maçları dahil. Kanaatimce böyledir. Hak edip etmediklerini tartisan yok burda zaten yazimda belirttim bence turnuvanın en iyi takimi olduklarini sadece forvet eksikleri var, ama balli olduklari bir gercektir yillardir böyledir bu. Bal deyince bir Feneri bir de Almanlari tek gecerim.



I am the one who knocks!
 
Neymar'ın omurgasında kırık varmış.



Brvc7pTIIAAGAfn.jpg

Acidan nasil bagiriyordu adam, böyle birsey beklemistim bende. Insallah kirik olmaz diye düsünmüstüm. Yazik oldu gerçekten.



Hakem hiyari da kart vermemek icin tüm mac boyunca bir yerini yirtti gerçekten.



I am the one who knocks!
 
Şimdi Neymar yerine oynatırsın Lucas, Coutinho yerine tercih ettiğin Bernard'ı.



Aslında Ronaldinho ve Kaka'yı da saymak gerekir de tepkilerden çekindim.

Fred gibi bir balonun banko oynadigi takimda Ronaldinho usta hayli hayli oynar. Bence Scolari götürmeliydi, adamin hem son turnuvasi olmuş olurdu. 2010 da da Dunga hiyari götürmemisti Ronaldinho yu. Onun kalitesindeki bir oyuncuyu tercih etmemek yani en azindan kadroda bulundurmamak gercekten agir mallik bence.



I am the one who knocks!
 
Oyun karakteri aynı olan iki takımın macı. Son derece sıkıcı gececeği aşikar. Muhtemelen 120 dakikanın sonucu 0-0.
 
Almanlardaki bal fenerde yok, ilk defa ciddi bir rakip ile oynayacaklar ama takimi sirtlayan en önemli iki oyunculari yok. Neymar olsaydi yine Brezilya alirdi düsüncesindeydim ama Neymar yoksa zaten imkansiz, brezilyanin hücüm hatta kazmalar ile dolu, Hulk tek basina maci alamaz.
 
Artık şu kupayı Almanlar almasın da kim alırsa alsın modundayım. Eğer Hollanda finale kalırsa van Gaal ne yapar eder kupayı Holllandaya götürür dostlar.



I am the one who knocks!
 
2 as oyuncu yok brezilyada bu çok önemli ALAMANCILAR turu öyle yada böyle alırlar müller çakar bi tane... klose keşke gol atıp tarihe geçebilse...
 
IŞİD'ten FIFA'ya: ''2022 Dünya Kupası'nı hilafet toprağı Katar'da düzenlemeye kalkarsanız herkesi öldürürüz.''
 
Normalde Almanya bu maci alir, ama hakem Meksika li, o yuzden Brezilya daha sansli olacak, internette konusulan iddaalar var, Brezilya 1 penalti golu atacak diye ve Almanya dan bir kisi kirmizi yer :D
 
Üst Alt