2015/16 EuroCup Başlığı | Şampiyon GALATASARAY ODEABANK! - Sayfa 6 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2015/16 EuroCup Başlığı | Şampiyon GALATASARAY ODEABANK!


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupayı alma şansımız var mı sence?Kupayı alırsak ülke basketbol tarihinde kulüpler bazında en büyük başarı bu olacak sanırım.
Kadro olarak var evet, ama deplasman maçları çok sıkıntılı. Özellikle Gran Canaria evinde başka oynayan bir takım. Saha avantajı da onlar da olacağı için o seride biraz zorlanabiliriz ama Bayern eşleşmesini kolay geçeceğimizi düşünüyorum. O zamana kadar da yabancı bir pivot gelir. Ligde sadece Lasme olmamış olur. Onun ligde rotasyonda dinlenmesiyle Eurocup'da daha iyi bir performans sunacağına eminim.

Kupayı alırsak kulüpler bâzında 2. kez bu başarı elde edilecek. Daha önce Efes çok önceden Koraç Kupası'nı almıştı. Ama FIBA organizasyonlarında en başarılı takım biz olacağız. Bjk'yi eurochallange diye intertoto ayarında bir kupa almıştı.
 
2007-08'De bjkyi eleyip yarı final yapmıştık. O dönem FinaFour şeklindeydi. Artık final bile çift maç. Bence böyle daha güzel. Tek maç günlük performansa dayalı ve telafisi yok.
 
CckwyqJWoAEBiKC.png

Simdi baktim da finale kalirsak saha avantaji bizdeymis.Puan veya averaj olarak sag taraftaki tum takimlardan iyiyiz.Tabloda sadece Canaria'dan kotuyuz.Ins 1 mucize olur da elenirler.
 
Ergin hoca aynı Ergin hoca,yine hatalı bir son top savunması ve son topta yine mola almamış:-)

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Gora ilk yarıyı 49-44 önde kapattı Gran Canaria karşısında.Bu maçı bu farkla bitirirlerse Canaria'yı sürpriz 1 şekilde eleyebilirler.

Deplasmanda Kuban,Zenit ve Kazan'ı yenmişler bu sene.Canaria bunları evinde rahat yenemez.Savunmaları sağlam gördüğüm kadarıyla.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt