2017 | Beşiktaş 1-2 Konyaspor | MS | 6 Ağustos | ATV - Sayfa 61 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2017 | Beşiktaş 1-2 Konyaspor | MS | 6 Ağustos | ATV


Atiker KonyasporOnaylanmış hesap @konyaspor 7 sa.
Süper Kupa'yı görmek isteyenler için çağrımız net: #ComeToKonya!
1f4aa-1f3fb.png
1f3c6.png

DGlrpu5XsAEGfOk.jpg


:asd22:
 
Atiba-Tosic-Pepe arasına dalan hızlı akıllı topcular bu sene iş yapar gibi bjknin bekleri kaliteli kademe bilgisi olan isimler fakat hücum ağırlıklı oynuyorlar atibanın partnerininde oğuzhan olduğunu düşünürsek bjk atmaya başladığı maçlarda oynar fakat işler istediği gibi gitmediğinde büyük parçalanmalar yaşayacaklardır.
 
Çok övülen Beşiktaş ortasahasını gördük dün. Atiba geçen sezonun 2.yarısında düşüşe başlamıştı bu sene iyice dibi görmüş,ileri top çıkaramıyor. Aboubakar bjk için çok önemliydi ileride hareketlilik sağlıyordu, alan açıyordu ama Negredo'dan aynı verimi alamazlar kendisi statik forvet. Lens solda Babel'den daha üst düzey katkı veremez, sağda da quaresmayı kesemeyeceklerine göre bence çok gereksiz bir transfer oldu, asıl adam almaları gereken yerlere almadılar. Bu sene sağ bekleride patlar, Gökhan sakat ve sakatlıktan sonra kendini çabuk toparlayan bir adam değil. Talisca da gelmezse büyük ihtimal Sosayı alırlar takımın yaş ortalaması 30+ olur. Yani bu sene Konyaspor gibi takımlar bjkden çok rahat puan alır. Çok gereksiz ve yaşlı transferler yaptılar. Kadroyu gençleştirmek yerine daha da yaşlandırdılar. Bjk bu sezonu ilk 3 içinde götürür ama 2018/2019 sezonunda bizim gibi bir değişim yapmak zorunda kalacak. Yani bjk devri artık bitti benim gözümde. Biz olurmuyuz bilmem ama bu sene şampiyon başka biri olacak

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
İçişleri Bakanlığı, dün akşam oynanan Turkcell Süper Kupa maçında yaşanan olaylarla ilgili müfettiş görevlendirdi.
 
Adamlar passolig yaptilar, stadlarda kamera koydular, stadin girisinde kontrol var ama hala yasaniyor bu olaylar. Bence kendilerine gondersinler o mufettisi.
 
Bjk'nin yenilmesi hem de böyle pozisyon bulamadan üstüne Pepe'nin penaltısıyla yenilmesi müthiş oldu. Fırat dibine kadar eyyam yapsa da kurtaramadılar..

Ama şerefsiz oğlu şerefsizler Atatürk pankartı almayıp kelebek almak ne lan? Çıkardınız Passolig diye bir laneti maçlara taraftar gelmiyor ve birilerini zengin etmek dışında hiç bir işe yaramadı Allahın belası sistem.. Rezillik yemin ediyorum pankart almayan adamlar 48548259862328 tane meşale ses bombası kesici alet almış üstelik aynı taraftar grubu daha birkaç ay önce benzer bir şey yapmışken.. Allah belanızı versin.
 
Üst Alt