2019-2020 Anti Galatasaray Ağlama Duvarı - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2019-2020 Anti Galatasaray Ağlama Duvarı


Kadıköy şikecileri bu sene acayip kollanacaklar. VAR'a rağmen özellikle kadıköyde hakemler misafir takımların ırzına geçecek. Her fırsatta Fatih Terim'e saldıracaklar ki vizyoner başkanlarının tek derdi Fatih Terim olmuş zaten. Son ana kadar yarışta tutulmak istenecekler. Her fırsatta yabancı sınırı konusunu açacaklar, şu götlerinden uydurdukları bilmem kaç şampiyonluk yalanını salacaklar piyasaya. Tüm zamanların en pis sezonu, en çok mücadele etmemiz gereken sezon olabilir ki her sene bir öncekinden daha pislik bir sezon oluyor zaten. Şikecilerle oynadığımız maçlarda çok daha fahiş hatalar yapan Fırat'la Palabıyık'a bir şey olmazken Bülent Yıldırım ve Serkan Çınar'ı hakemlikten alarak zaten başlangıcı yapıp niyetlerini belli ettiler.

Winter is coming.
 
tag açınca ne oluyor sahada oyuncuların performansı mı düşüyor

bu tür şeyleri çok büyütüyorsunuz

şampiyon son kertede sahada olunur


lig başmadan sistemli bir saldırı başlatıldı..2 hakemin bizim lehimize hata yaptığı gerekçesiyle işlerine son verildi..vizyoncu terimin tazminat konusunu sürekli gündeme getirmesi gibi.. daha da artacak bunlar sezon içinde..
 
Ulan 5 gol attı 2sinden ofsayt yarattılar ağlayan başkaları.
Yediğimiz kırmızı kırmızı değil tetik.
Yediğimiz 2. golde net kırmızı kart var ceza sahası içerisinde birine dirsek atamazsın kardeşim gol iptal olmalıydı fırsatı kaçırmadılar.
10 numaralı herif maçın ilk yarısında 3 tane diz attı hakem oyuna devam dedi.
Attığımız son golde bile iptal aradılar.

daha bir sürü karar var bir sürü
 
Futbolda sadece bir kollanma ya da bir takimi ille de sampiyon yapma istegi degil ayni zamanda bir kutuplastirma cabasi var. Gecen sezon olanlar devam ediyor, galatasaray patlarsa yuzlerine patlar kolay kolay temizleyemezler. Istedikleri de bu kutuplasma ortaminin devam etmesi, izin vermemek gerekiyor. Fatih Terimin bu sureclerdeki yonlendirmelerini dogru buluyorum, birakip gidecek kadar amator degil artik o da bir profesyonel.
 
Üst Alt