⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY - Sayfa 108 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY


Önce burada koyacağız kupayı alacağız, sonra ligde şampiyon olup kupayı alacağız ve koyacağız.

Bonus olarak da Rams Park'ta sarhoş sarhoş sizi rencide edip orada da koyup Fener Ağlama çalacağız.

Kodumun şikecileri. Size mutluluk size gülmek haram. Haramzadeler.
3 gün önce yazmıştım.

Haramzadeler dün yine hak yediler, haram 3 puan elde ettiler. Önce size burada adaletin ilk ayağını biz sağlayacağız, geri kalanı da ilahi adalet olarak 10 kat misli olarak geri dönecek size kodumun şerefsizleri.
 
gurmelere bir soru:

şimdi bu ts maçı ile ilgili fbli topçular ceza aldı diyelim.

sadece ligde mi çekecekler bu cezayı? yoksa bu maç da dahil mi?

hani tr kupasında görülen kart, tr kupasında çekiliyordu ya, süper kupa için de öyle mi?

@Uğur İz
@Murat Saylak
@Umut Işık
Ceza 4 mac veya üzeriyse bu macta da cekiyorlar diye biliyorum. 4 macin altindaysa bu macta oynarlar.

Yaniliyor da olabilirim ama.
 
Aradaki kalite farkı ortaya çıkmalı.
Hakemler varken bu zor reis.Penaltı istatistikleri ortada ne zaman tehlikeli 1 atak yiyecek olsalar hakem kesiyo faul falan filan diye.Rakip takımlar Fb'ye atak yaparken bile Ofsayt olduklarını düşündükleri Gol pozisyonunda pozisyonun bitmesini beklemeden Ofsayt bayrağını kaldırıyolar.Fb başkanı ve yönetim ekibi açıklamalarında geçen sene Lale Orta'nın istifasını istemdiler şimdi ise de Tff başkanının istifasını istemiyolar..
 
O 4 oyuncudan biri bile bizim maça çıkarsa eğer çıkmayın ne kupaya ne lige biz fb gibi değiliz bilmem ne cbsi bile galatasaray soruyor toplantılarda.Tek markasıyiz ülkenin biz ne dersek o olması lazim kesinlikle çıkmayın lige eger o oyuncular o cezaları almazsa.Boyle kepazelik olmaz.Sunlari insanların gözüne soksunlar artık turkiyedir galatasaray bir metafor değil bir gerçektir.Bizi çıkar hiçbir şeyi yok ülkenin deveye biniyor sanıyor millet turkiyeyi galatasaray dışında.
 
Fener'in ligdeki ümitlerini de azaltacak bir maç olmalı tıpkı geçen sezonki 2 maç gibi dominant bir galibiyet gelmeli bu maçta. Hem eksiklerimiz dönecek hem takım net bir dinlenme süreci yaşayacak hemde lig dışında ekstra bir kulvarımız olmayacağı için rahatça odaklanabileceğimiz bir maç olacak her türlü avantajlıyız, İyi bir motivasyon ve oyunla bu maçı kazanmamız gerekiyor.
 
Üst Alt