ahmet çakar - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

ahmet çakar


İlk programlarını izleyen eskiler hatırlar; çok ezik bir adamdı aslında. Cazgırlığın, şovmenliğin abartının futbol programlarında prim yaptığını ilk farkeden isim muhtemelen. Ahmet Çakar gibiler ne zaman prim yapmaz, bilin ki Türkiye'de artık gerçek anlamda futbol iklimi var.
 
5213560.png
Sanki ilk defa küfür etti Caner dün. Ne kadar balık hafızalı bir ülke
 
ahmet çakar: "en son ankara'da göründü. ankara'nın kuzeyine doğru yola çıktı. müge hanım, aykut kocaman'ı bulamıyoruz. 1.75 boyunda, hızlı konuşur, yakışıklı bir kişiliktir. lütfen bulun!"

"25 milyonluk bir takımın teknik direktörü istifa etmekten aciz. mayın eşşeği nedir ? bilir misiniz? yönetim şu anda biliyor! aykut kocaman giderse sıra onlara gelecek! aziz yıldırım kendi koltuğu için aykut kocaman'ın devam etmesini istiyor. yalancı çoban hikayesini bilir misin? aykut kocaman sevimli bir adamdın, şu anda sevilmeyen bir adam konumuna geldin"
 
ahmet çakar: ''talisca'nın kartı iptal edilemez''

ahmet çakar: ''kasımpaşa’nın penaltısı penaltı ise 20 sene mi çöpe atarım!''
 
Erman penaltı demiş neye göre acaba?

GSCimbom Mobile App

Bunu bizim maçtan bağımsız söylüyorum mabadına göre yorumluyor pozisyonları. Maç içinde 2 saniyede olup biten pozisyonu oyuncuların kişiliklerine, karakter yapılarına, fiziksel özelliklerine göre 1 saat yorumladıktan sonra saçma sapan bir şeyler söylüyor. Hiç kimse katılmamasına rağmen sen hocasın doğrusunu bilirsin deyip geçiyorlar.
 
Ahmet Çakar@ahmetcakar1
@ahmetcakar1​
adlı kişiyi takip et




İçimden bir ses Beşiktaş ın bugün kazanacağını hatta 2-0 gibi bir skorla döneceğini söylüyor.Nedendir bilmiyorum ama 2-0 a kitlendim yaklaşık dört saattir.

Ahmet Cakar sur Twitter : "İcimden bir ses Beşiktaş ın bugun kazanacağını hatta 2-0 gibi bir skorla doneceğini soyluyor.Nedendir bilmiyorum ama 2-0 a kitlendim yaklaşık dort saattir."

Nostradamus ?
 
Üst Alt