Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu resimden ne kadar uzağız ne yazık ki Bu sene ikinci yarı atak yapsak ve Cl müziğini içimiz heyecandan kıpır kıpır ederken dinlesek. Özlüyorum o günleri. Umut var mı sizce peki?
en önemli maçlardan biri juwentustu.erteleme maçıydı sanırım.olaylı gelmişti juwe İstanbula.çok gergin bir atmosfer vardı.hiç unutmam düdük dağatmışlardı kapalı tribüne.Suat atmıştı son dakikada.
Daha çok özleyeceğiz Cl'ni heyecanla maçın başlamasını beklediğimiz o günleri Bir kaç sene daha hiç bir umut görmüyorum ben bu yönetim anlayışı değişmediği sürece daralan bir vizyon içinde hareket ederiz.
Valla ya küçükken ne olduğunu bilip bilmeden izlerdim şamp. ligini, tam büyüdük az biraz anlamaya başladık olayları şamp. ligine gidemiyoruz. Bir 2006-2007 de gittik onda da çok kötüydük, 4. maç havlu atmıştık.
Adnan Polat çok başarılı ya takım 4 senedir Şampiyonlar Ligini tvden izliyor. Adnan Sezginle beraber çok iyi işler yapıyorlar devam etsinler seneyede 3.oldukmu başarılı sayarlar. Rijkard Haklıymış bea.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
GSCimbom.com çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.